• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Obym ja się pierwsza nie wysypała. Zaczynam 3 miesiąc leżenia:hmm: ciekawe ile jeszcze to potrwa, 2 tygodnie do bezpiecznego terminu:tak:. Jutro wizyta, coś mam złe przeczucia, bo od 2 tygodni znowu gorzej.

Ale dziś wysyp wizyt, kciuki.

Kasiekz- nie umówiłam się, muszę tam pojechać. Ale planuję najpierw pogadać z jednym lekarzem, który tam pracuje- moja koleżanka do niego chodziła, dała mi namiar, mówi że jest fajny. On ma gabinet we Wrocławiu więc może wystarczy że pójdę do niego na wizytę we Wrocławiu i on mnie tam wkręcie. Ale jak będzie trzeba to oczywiście tam pojadę.

U nas wszystko w porządku, mała w brzuchu rozrabia głównie nocami niestety, co oczywiście przeszkadza w spaniu. Do tego jak już mnie obudzi to chodzę do Niny do pokoju bo ona się odkrywa strasznie a w nocy bywa chłodno. A potem czasami już do rana nie umiem zasnąć...

Wczoraj znowu mnie teściowa wkurzyła, chciałam trochę odpocząć bo cały weekend byli gości i pojechać do nich chociaż na kawę żeby trochę się z Niną pobawili... a ona oczywiście, że teściu ma katar i chrypkę więc lepiej nie... ja rozumiem, że może nie chcieli zarazić (chociaż dla mnie katar to nie choroba) ale wcześniej to ona przez tydzień była chora, dawno bardzo Nina ich nie widziała, a ja naprawdę zmęczona byłam...ehh..

Kciuki za dzisiejsze wizyty, wasze maluchy są już całkiem sporymi bobasami:-)ja mam wizytę w czwartek wieczorem...

Sylwi a co sie dzieje jesli moge zapytac, ze masz zle przeczucia? Ja tez mam wrazenie ze ta moja szyjka dalej sie skraca bo taka jakas miekka, no i cos czuje ze mnie jeszcza jakas infekcja lapie. W srode wizyta to zrobie chyba wymaz zeby sprawdzic.
&&&& za wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry