Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja używałam Belli - do niczego Szybko przeciekały Johnson & Johnson - super Teraz używam Rossmanna i też nie narzekam :-) Zastanawiam się nad tymi wielorazowymi Czy one mają jakąś folię, która zabezpiecza przed przeciekaniem?
Wielorazowe folii nie mają, bo by się cycki odparzały. Ale mają bardzo chłonną gąbkę czy jakąś wkładkę, no i mięciutką wyściółkę. Generalnie nie przeciekają szybko, ewntualnie po kilku godzinach, jak jest intensywny wypływ pokarmu.
Ja takich używałam i będę znowu.
Uzywalam Belli - wogole nie chlonely mleka, wylewalo sie bokami i tyle, bezsensu.
J&J zostawialy mase niteczek na sutkach, tez do kitu.
Moze by sie sprawdzily gdyby mi z cycow nie lecialo.
Teraz uzywam Canpola i jestem zadowolona, ale szybko sie skawalaja jak chlona mleczko. w porownaniu z tamtymi te sa rewelacyjne.
Nie widzialam wkladek Gerbera, czy one sa w aptece?
niczka,gerberowskie wkładki ja kupowałam w aptece i jak dla mnie rewelacyjne,w środku mają granulki jak Pampersy i puchną jak nasiąkną:-) i wogóle nie przemakająJedynym mankamentem są pozostające na piersiach włókna z wkładki,takie drobne niteczki.