reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Przyjedz do Uk po swietach tutaj wybor 3 razy wiekszy a i buzzy pewnie taniej niz w UK. ja Buzza moze dokupie na lato na szybkie wypady ale na razie rozgladne sie za Luna. Ora u naj jedynie czarna, a chcialabym tez raczke z regulacja wysokosci, ktora jest tylko w Lunie ;-) zobaczymy

a co do wozka to niestety nie sprzedalam za tyle ile kupilam bo nowy 100F plus 20F dodatki wiec stracilam 40F ale i tak spodziewalam sie ze za mniej pojdzie, wiec jestem zadowolona, za tyle napewno kupie Lune i dodatki jakie chce ;-)
Klaudzia przeczytaj swojego posta i zobacz jaki wozek chodzi Ci ciagle po glowie haha:-)

jesli chodzi o zappa to wczoraj patrzylam na ebayu i nowki ok 100f kosztuja czyli duzo taniej niz taki sam nowy w pl

dobrze ze w ogole udalo Ci sie sprzedac bo nie bylas zbyt przekonana ze uda Ci sie wozekk sprzedac bo malo znany itp.

reklama
super na ebayu kupilas?a miala akies dodatki??

na ebayu :) Bez dodatkow niestety ale torbe da mi kolezanka za darmo bo tez kupila i dostala z tym 2. Musze dokupic spiworek i folie przeciwdeszczowa.
Dokupilam sobie dodatkowo za 10F pokrowiec na przod ;-) pokaze jak przyjdzie i chcialabym jeszcze zielona bude jak sie pojawi na ebayu ;-)

Klaudzia super że ci się udało upolować wózek daj znać jak się sprawuje to może też sobie taki sprawie mi się podoba z żółtą budą...

Klaudzia super że ci się udało upolować wózek daj znać jak się sprawuje to może też sobie taki sprawie mi się podoba z żółtą budą...

Kolezanka ma z zolta buda i pokrowcem w takie kwadraty zolte i jakies inne kolorki juz nie pamietam i fajnie wyglada. Mi sie tez cholernie podoba niebieska ale nie wiec jaki pokrowiec bym do niego dopasowala.

Wozio dzis przetestowany i prowadzi sie rewelacyjniei choc jest wywrotny tak jak czytalam na forach musze sobie kupic takie ciezarki na przod to na pewno mi sie nie przewroci ;-) koszyk sie sprawdza i pierwsze zakupu juz w nim przewozilam, dosc duzy na zdjeciach mniejszy sie wydaje. Oli siedzial jak krolewicz ale zapomnialam poprzypinac mu zabawki i szybko sie nudzil. Drzemke 1,5h zaliczyl wiec bylo mu wygodnie :) na razie jestem zadowolona choc nie w 100% bo jeszcze nie przyszedl pokrowiec i buda hahaha

reklama
Do góry