reklama
Zadzwoniłam. Facet musi najpierw koło zobaczyć zeby stwierdzić jaki rok produkcji, a potem się dowiedzieć czy mają. Koło koszt na pewno 100 zł, jak nie więcej. nie opłaca się :-(
Kurde, że to tak cięzko dostać wózek w bdb stanie za małą kasę i w miarę spełniający moje oczekiwania. Na nowy mnie nie stać:-( zresztą szkoda coś kupowac jak za rok młoda będzie w większości pomykać na nóżkach.
Kurde, że to tak cięzko dostać wózek w bdb stanie za małą kasę i w miarę spełniający moje oczekiwania. Na nowy mnie nie stać:-( zresztą szkoda coś kupowac jak za rok młoda będzie w większości pomykać na nóżkach.
Dziewczyny, nie wiecie gdzie bym mogła zdobyć kółko do Inglesiny Trip? Ogólnie wózek ok, tylko że to kółko tylne trzeba by wymienić, laska robić tego nie będzie,bo ona nim już nie jeździ...
Dziunka jak na allegro nie ma to sprobuj znalezc adres servisu inglesiny i zapytac czy sprzedaja same kola..zazwyczaj serwisy sprzedaja czesci do wozkow:-)
AniaSm
Fanka BB :)
Gosiu mam dla Ciebie torebeczkę , niestety mam tylko jedną ,może po powrocie do NO uda się coś jeszcze wykombinować
, Gosia wyślij mi adres na pw
Aga ty też daj adres żebym Ci plastry mogła wysłać
jedziemy dzisiaj w miasto więc może mi się uda mojego wyciągnąć do sklepu żeby wózki pooglądać
jedziemy dzisiaj w miasto więc może mi się uda mojego wyciągnąć do sklepu żeby wózki pooglądać
AniaSm
Fanka BB :)
póki co mam ochote na cybexa ale muszę po sklepach teraz połazić i pooglądać , podobała mi się Lira4 ale jeszcze zobacze
A
aga4444
Gość
jedziemy dzisiaj w miasto więc może mi się uda mojego wyciągnąć do sklepu żeby wózki pooglądać![]()
Aneczka a wyślij mi nr konta na które mam przelać kasę :-) czy za pobraniem mi to wyślesz?? mi jest obojętne :-)
a tak poza tym napisz co tam u was
reklama
Dziunka jesli popsuła Ci sie tulejka w kólku to mozesz ja zastapic taka metalowa rurka Rury miedziane: Rury mikkie, Rury twarde - sklep tanie-ogrzewanie.pl . W sklepie z artykułami hydraulicznymi mozna dostac, zmierz jaki masz gruby sworzeń w wózku i gotowe. Moj N tak naprawił kólka zeby nie latały na boki . Ciezko dostac same kólka w niskiej cenie, ja szukałam, pisalam do producentow kolek itd.
Podziel się: