reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ania do mnie doszła już ostatnio miałam pisać ale z głowy wyleciało... DZIĘKI:-)

a powiedz widziałaś ten wózek na żywo????
bo cena przystępna

reklama
dziewczyny doszły przesyłki??
Gosiu a jak się ten wózek prowadził??

Kurcze Ania nie widzialam ze cos pisalas:-( wiesz co ja go nie prowadzilam w sklepie tylko ogladalam wizualnie wiec nie doradze chodz za taka cene co Ci ktos proponuje bym brala w ciemno:-)najwyzej na wakacje sprzedasz hehe
Aniu przesylka juz w pt doszla daj mi nr konta do przelewu z kwota:-) torebeczka jest super teraz musze upolowac do niej wozek hehe

to super że doszło :)
Aga nie widziałam tego wózka na żywo ale laska przysłała mi fotki , no i w sumie mi się podoba cały czarny ,mam nadzieje że jeszcze aktualne :)
Gosia no właśnie mi się tamten podoba przez to że kółka są pojedyncze ,ale licze na to że firma dobra to amortyzatory ma dobre , mój się ze mnie śmieje że zwariowałam :))

to super że doszło :)
Aga nie widziałam tego wózka na żywo ale laska przysłała mi fotki , no i w sumie mi się podoba cały czarny ,mam nadzieje że jeszcze aktualne :)
Gosia no właśnie mi się tamten podoba przez to że kółka są pojedyncze ,ale licze na to że firma dobra to amortyzatory ma dobre , mój się ze mnie śmieje że zwariowałam :))
Aniu etam od razu zwariowala hehe to jednak zdecydowalas sie na ten wozek??pochwal sie zdjeciami jak juz bedziesz go miec:-) spiworek masz?gdzie go znalazlas?

Dziubasek - moje jeżdżą od wielkiego dzwonu w podwójnym... , ale na samym początku był dla mnie zbawieniem, bo Hanka nie lubiła latać po zimowych zaspach i wolała / jak nie moje dziecko / siedzieć w wózku, jesienią stał nieużywany prawie... . Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości , kółka przedni skrętne, jedną ręką można nim wywinąć kółeczko.., można je blokować, ale ciężki jest... Wybrałam model jeden koło drugiego , bo ja niewielkich rozmiarów , a i tak podejście pod dużu krawężnik z nim + dwójką dzieci to nie lada siłownia. Pasował mi, ostatnio tylko mieliśmy problem z kółkiem ta obręcz się wypaczyła, ale wymieniliśmy i jest ok.

reklama
Dziubasek - moje jeżdżą od wielkiego dzwonu w podwójnym... , ale na samym początku był dla mnie zbawieniem, bo Hanka nie lubiła latać po zimowych zaspach i wolała / jak nie moje dziecko / siedzieć w wózku, jesienią stał nieużywany prawie... . Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości , kółka przedni skrętne, jedną ręką można nim wywinąć kółeczko.., można je blokować, ale ciężki jest... Wybrałam model jeden koło drugiego , bo ja niewielkich rozmiarów , a i tak podejście pod dużu krawężnik z nim + dwójką dzieci to nie lada siłownia. Pasował mi, ostatnio tylko mieliśmy problem z kółkiem ta obręcz się wypaczyła, ale wymieniliśmy i jest ok.
a dziewczyny nie przeszkadzały sobie siedząc jedna obok drugiej? Mój Olaf to wielki chłop....

Do góry