Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
klaudzia no ale pompowanymi to ja po schodach sobie z małym zjade a tym się nie da niestety a u rodziców mieszkam na 11p i niestety do windy muszę jedno piętro zejść , a jak szukasz czegoś to może na zappa się zdecydujesz?? albo na CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592915) - Aukcje internetowe Allegro
w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku, musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić
, a tak wygląda razem z moim łobuzem
Zobacz załącznik 318850
w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku, musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić
Zobacz załącznik 318850
.Musi B szybciej wypełnic pit to się kupi wózekAsiu tego cybexa onyx kupisz na allegro już za 409złhttp://www.cybex.pl/
Mi bardzo podobaja sie wózki tej firmyCYBEX ONYX.. cena mniej więcej 800 zł, troche duzo.. ale prowadza sie znakomicie i design jak dla mnie mają cudowny
Planujemy taki na wiosne kupić, bo ten wielki już jest na wykonczeniu - już tyle przeszedł![]()
![]()
http://www.cybex.pl/
Mi bardzo podobaja sie wózki tej firmyCYBEX ONYX.. cena mniej więcej 800 zł, troche duzo.. ale prowadza sie znakomicie i design jak dla mnie mają cudowny
Planujemy taki na wiosne kupić, bo ten wielki już jest na wykonczeniu - już tyle przeszedł![]()
i myślę że najwyżej zappa sobie sprawię :-)
no pięknie się Kubuś prezentuje w nowym wozie :-)
Asia AniaSm ma racje na allegro są dużo dużo tańsze też się zastanawiam nad cybexem ale mi się callisto podoba :-)
chociaż ja na razie z buzza nie zrezygnuję :-) i myślę że najwyżej zappa sobie sprawię :-)