reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a mnie sie bardzo, bardzo spodobal wozek, ktory wkeila Ania - Espiro:) jest sliczny a zwlaszcza kolor sunset;) chyba sie na niego skusze:)
klaudzia - widzialam ten wozek na ebay-u, wchodze tam codziennie bo ostatnio sobie jakos ubzduralam ze chce nowy wozek heh:) niby nic nie mam do obecnego wozka ale jakas zmiana by sie przydala:p zawsze to cos nowego :D
Pola bo my baby tak mamy ze zmian wozkowych potrzebujemy szczegolnie Ja,Ania i Klaudzia hehe:-)

Klaudzia a Ty chcesz tego ziko licytowac?on z Twojej okolicy jest??nie wiesz czy mozna sam spiworek dokupic bo ja do mutsiaka chetnie bym taki z ludzikami kupila:-)

Ania jak M zareagowal na to ze nowy wozek juz sprzedalas??

reklama
Pola bo my baby tak mamy ze zmian wozkowych potrzebujemy szczegolnie Ja,Ania i Klaudzia hehe:-)

Klaudzia a Ty chcesz tego ziko licytowac?on z Twojej okolicy jest??nie wiesz czy mozna sam spiworek dokupic bo ja do mutsiaka chetnie bym taki z ludzikami kupila:-)

Gosiu no z mojej okolicy jest. raczej nie bede licytowac bo K nie da mi kasy ale na wiosne sie skusze :) juz niedlugo. a jezeli chodzi o spiworek to wpisz sobie mamas and papas footmuff to moze znajdziesz ten do ziko, a jak nie to moze inny bo mamas and papas ma rozne sliczne spiworki :) tylko czy jeszcze ci sie oplaca?

Klaudzia super ten wózio. Ja powiem Wam szczerze, że póki co nie mam zamiaru zamieniać mojego ukochanego x-landera XQ. Uwielbiam go za lekkośc w prowadzeniu i szybkie składanie. Jakoś jak patrze na te wszystkie "parasolki" to wydaja się takie delikatne... Jednak jeśli kiedyś będę potrzebować miejsce w bagażniku to pewnie się skusze na jakąś :)))

aza ale zwaz ile x-lander wazy a ile parasolki:/ jak ja mam mojego x-landera wrzucac do bagaznika to szlag mnie jasny trafia:/ klne na caly garaz:/ jedynie super wozek na zime, solidny owszem, ale juz na wiosne koniecznie cos lzejszego, zwlaszcza ze moj klopsik wazy prawie tyle samo co x-lander:D

aza ale zwaz ile x-lander wazy a ile parasolki:/ jak ja mam mojego x-landera wrzucac do bagaznika to szlag mnie jasny trafia:/ klne na caly garaz:/ jedynie super wozek na zime, solidny owszem, ale juz na wiosne koniecznie cos lzejszego, zwlaszcza ze moj klopsik wazy prawie tyle samo co x-lander:D
oj tak.. ja mam x-landera XA i wózek+Ala+zakupy pod spodem ... uff.....
W dodatku trochę się już zdezelował - częste spacery i cała zeszłoroczna zima dały mu się we znaki.
Na wiosnę na 100% parasolka, podobają mi się mclareny, ale nawet nie wiem ile kosztują.

Gosia zapomniałaś o Adze ;-) hehehe
no mój D to się śmiał a najbardziej z tego że nawet go nie zdąrzył zobaczyć ale jak mu powiedziałam że na pewno zobaczy to dopiero się śmiał :-):-):-)
my mamy duży samochód i mój freestyle wchodzi do bagażnika bez składania ;-):tak::-) , a spacerówkę to chciałam raczej taką do podróżowania jak np do PL jedziemy i dużo bagażu mamy albo jakbym samolotem sama miała lecieć no i teraz lece ale kupiłam MT i wystarczy :-)

K pozwolil mi kupic ten wozek :D hehehe ale ten co pokazywalam poszedl za drogo. Jest jeszcze jeden tanszy z cena kup teraz ale toche sie boje bo poczytalam opini i albo sa bardzo dobre albo bardzo złe :dry: i teraz juz nie wiem kto je ocenia i jakie maja priorytety. ehhh... chyba bede dalej szukac moze cos innego mi sie spodoba. Oby przed PL i zanim K zmieni zdanie hehehe

Klaudzia super ten wózek kolor śpiworek etc rewelacja
ale masz dobrego męża :-):-)
mój by zawału dostał

Ania hahahahaha niesamowita jesteś jakaś firma cię powinna zatrudnić do pisania recenzji:-)

Klaudzia super ten wózek kolor śpiworek etc rewelacja
ale masz dobrego męża :-):-)
mój by zawału dostał

Ania hahahahaha niesamowita jesteś jakaś firma cię powinna zatrudnić do pisania recenzji:-)

Aga drogo mnie kosztowała ta zgoda hehehe, maz mial duze wymagania w nocy, no ale to byla moja propozycja hahahaha. Pietrwszy raz dostane "zaplate" za mile spedzona noc hahaha

Zastanawiam sie jeszcze nad tym Cosatto I-Spin Stoller - 24/7 : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
uzywanym oczywiscie bo cena za nowy powala na kolana. Jest teraz jeden na ebayu dzis sie konczy licytacja. Juz kiedys go Wam pokazywalam ale dopiero wczoraj doczytalam ze w budzie ma glosniki i podlaczenie do jakiesgos odtwarzacza mp3 wiec Oli moglby sluchac ulubionych piosenek na spacerkach itp. Tyle ze wozek kosztuje juz tyle co ten ziko frankie ktorego moglabym kupic a nie ma spiworka ani innych dodatkow no a cena pewnie jeszcze pojdzie do gory. no i wazy 0,5 kg wiecej od ziko. tu macie linka do tego ziko ktory ewentualnie moglabym kupic. Jedyne wady to lekko porysowana rama ktora jak wymyje i wypoleruje to powinno byc Ok no i zamek od spiworka dosc ciezko chodzi ale K by sie tym zajal. Mamas & Papas Ziko Frankie with Accessories on eBay (end time 23-Jan-11 14:08:38 GMT) Nic innego z "parasolek" mi sie nie podoba. A jak se pomysle ze to juz 4 wozek w ciagu roku to az mnie skreca, ze szczescia hahahaha uzaleznilam sie!

Aga drogo mnie kosztowała ta zgoda hehehe, maz mial duze wymagania w nocy, no ale to byla moja propozycja hahahaha. Pietrwszy raz dostane "zaplate" za mile spedzona noc hahaha

Zastanawiam sie jeszcze nad tym Cosatto I-Spin Stoller - 24/7 : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
uzywanym oczywiscie bo cena za nowy powala na kolana. Jest teraz jeden na ebayu dzis sie konczy licytacja. Juz kiedys go Wam pokazywalam ale dopiero wczoraj doczytalam ze w budzie ma glosniki i podlaczenie do jakiesgos odtwarzacza mp3 wiec Oli moglby sluchac ulubionych piosenek na spacerkach itp. Tyle ze wozek kosztuje juz tyle co ten ziko frankie ktorego moglabym kupic a nie ma spiworka ani innych dodatkow no a cena pewnie jeszcze pojdzie do gory. no i wazy 0,5 kg wiecej od ziko. tu macie linka do tego ziko ktory ewentualnie moglabym kupic. Jedyne wady to lekko porysowana rama ktora jak wymyje i wypoleruje to powinno byc Ok no i zamek od spiworka dosc ciezko chodzi ale K by sie tym zajal. Mamas & Papas Ziko Frankie with Accessories on eBay (end time 23-Jan-11 14:08:38 GMT) Nic innego z "parasolek" mi sie nie podoba. A jak se pomysle ze to juz 4 wozek w ciagu roku to az mnie skreca, ze szczescia hahahaha uzaleznilam sie!

hahahahaha:-):-):-):-):-) czegóż to się nie robi dla wózka;-);-);-);-);-)
Klaudia zdecydowanie ziko:tak::tak:

reklama
K pozwolil mi kupic ten wozek :D hehehe ale ten co pokazywalam poszedl za drogo. Jest jeszcze jeden tanszy z cena kup teraz ale toche sie boje bo poczytalam opini i albo sa bardzo dobre albo bardzo złe :dry: i teraz juz nie wiem kto je ocenia i jakie maja priorytety. ehhh... chyba bede dalej szukac moze cos innego mi sie spodoba. Oby przed PL i zanim K zmieni zdanie hehehe

ale Ci suer ze masz zgode:-) i co kupilas ten ziko zlinka co dalas bo widze ze sie sprzeal??i zdecydowanie ziko lepszy od tego drugiego co dalas-)

Do góry