reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Gosiu ja nie mam takkiego kocyka :no2:
tylko ten IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER HJÄRTA | Koc

teraz nie dziwie Ci sie ze mowilas ze jest bardzo rażący! hehehe zrobie wam fotke dzis jak mi sie uda to same ocenicie kolorki.

A te kocyki z DRAWXU sa przesliczne... sama bym taki chciala :-(

hehe sorrkki za pomylke:-)faktycznie ten Twoj zielony od tego co ja myslalam ze jest Twoj duuuzo sie rozni hehe:-)ja sie chyba zdecyduje na ten DRAWXU bo sa sliczne:-)i widzialam je na zywo:-)

reklama
Diewczyny ale sie naogladalam tych waszych wozkow. Widze ze wiekszosc z was zdecydowala sie na Quinny, albo x-landera. Maja piekne kolorki :-) Ja sie tez nie moglam zdecydowac na wozek. Musialam brac pod uwage duze pompowane 4 kola i chcialam zeby byly skretne. Niestety wiekszosc wozkow jak ma kola skretne, to sa male. A ja na warunki Norweskie musze miec 4 duze pompowane kola, zeby sie przebic przez snieg! Trzy kolowy wozek tez odpada dla mnie, bo zamierzam go czesto uzytkowac po lesnych sciezkach i innyh nierownosciach wiec wozek musi byc bardzo stabilny. Jedyny wozek ktory znalazlam i odpowiadal moim kruteria to MUTSY na stelazu Urban Rider. I wiecie co kupilam go razem z fotelikiem samochodowym i spacerowka. Jedyny i jak dla mnie duzy problem to byl kolor! Akurat w tym sezonie nie mieli kolorkow ktore by mi odpowiadaly, a musialam sie na cos zdecydowac. No i wybor padl na Cargo Khaki. ostatnio go otrzymalam i super sie go prowadzi i sklada, ale ten kolor to nie jest moj w 100% :no: A przeciez powinien mnie cieszyc :shocked2: Uff ... ale sie rozpisalam... ale musialam sie wyzalic :sorry:

Diewczyny ale sie naogladalam tych waszych wozkow. Widze ze wiekszosc z was zdecydowala sie na Quinny, albo x-landera. Maja piekne kolorki :-) Ja sie tez nie moglam zdecydowac na wozek. Musialam brac pod uwage duze pompowane 4 kola i chcialam zeby byly skretne. Niestety wiekszosc wozkow jak ma kola skretne, to sa male. A ja na warunki Norweskie musze miec 4 duze pompowane kola, zeby sie przebic przez snieg! Trzy kolowy wozek tez odpada dla mnie, bo zamierzam go czesto uzytkowac po lesnych sciezkach i innyh nierownosciach wiec wozek musi byc bardzo stabilny. Jedyny wozek ktory znalazlam i odpowiadal moim kruteria to MUTSY na stelazu Urban Rider. I wiecie co kupilam go razem z fotelikiem samochodowym i spacerowka. Jedyny i jak dla mnie duzy problem to byl kolor! Akurat w tym sezonie nie mieli kolorkow ktore by mi odpowiadaly, a musialam sie na cos zdecydowac. No i wybor padl na Cargo Khaki. ostatnio go otrzymalam i super sie go prowadzi i sklada, ale ten kolor to nie jest moj w 100% :no: A przeciez powinien mnie cieszyc :shocked2: Uff ... ale sie rozpisalam... ale musialam sie wyzalic :sorry:

Kingula a nie moglas zerknac na ebayu? moja znajoma ma w blekicie, byly tez zielone, czerwone i .... czarne ;/ z tego co sie orientuje

dokupisz ladny kocyk parasolke i inne duperele i ożywisz kolor i ci sie napewno bede podobal :)

Klaudzia, czerwony mi sie jakos nie podobal bo mial inny troche fason szycia, a zielony to ten moj jest taki jakis zielonkawy, czarny wogole nie bralam pod uwage. Ja kupowalam wozek przez sklep internetowy www.bobowozki.pl i tam u nich zamowilam caly komplet.
Kasiiula, dzieki za pocieszenie ;-) ja tez takk mysle ze jak cos to podokupuje kolorowe dodatki i jakos mi sie bardziej on spodoba:-D

Klaudzia, czerwony mi sie jakos nie podobal bo mial inny troche fason szycia, a zielony to ten moj jest taki jakis zielonkawy, czarny wogole nie bralam pod uwage. Ja kupowalam wozek przez sklep internetowy www.bobowozki.pl i tam u nich zamowilam caly komplet.
Kasiiula, dzieki za pocieszenie ;-) ja tez takk mysle ze jak cos to podokupuje kolorowe dodatki i jakos mi sie bardziej on spodoba:-D

No chyba ze tak... niestety nie zawsze mozna miec wszystko w 1. ale napewno bedzie Ci dobrze sluzyl. A tak jak Kasiula pisze, dodatki i kolorowy kocyk napewno ozywia wozeczek. :-)

reklama
ten pingwinek jest świetny:-D

kingula możesz dać linka na swój wózeczek...
przez tenb posuty komputer nic nie mogę zrobić:wściekła/y:
a z chęcią zobaczyłabym jaki masz kolorek.. może się coś zaradzi:tak:

a nasz wózek będzie być może już w poniedziałek... nie mogę się doczekać:happy:

Do góry