reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziewczyny pisalam juz na watku zakupowym ale ten w sumie faktyczni bardziej pasuje.... za pieniazki z chrztu chcialabym kupic malej jakas fajna spacerowke....bardzo podoba mi sie ta Wózek Spacerówka SYMBIO- GRACO 4 części !!! (1043502818) - Aukcje internetowe Allegro. ale zastanawiam sie czy macie moze jakis opinie?
fajna ta spacdróweczka..:tak: dzisiaj właśnie widziałam podobną i powiem szczerze że ładnie się prezentuje.... a aki kolorek wybrałaś??
jak znajdę gdzieś tą co widziąłam to dam linka....
napewno wiem że to ył Quinny :-p

faktycznie bardzo podobne sa i ladne kolorki ma ale ja bym chciala zeby chociaz prowizoryczny koszyk byl jak w tamtym no i jednak troche tanszy bo juz za 1290zl a na ebayu widzialam nawet za £250

faktycznie bardzo podobne sa i ladne kolorki ma ale ja bym chciala zeby chociaz prowizoryczny koszyk byl jak w tamtym no i jednak troche tanszy bo juz za 1290zl a na ebayu widzialam nawet za £250
wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będzie:tak:
a co do koszyka sę nie przyglądałam ale z tego c pamiętam to ta kobieta cona spacerze była to miała chyb torbę tylko przy rączce przyczepioną:tak:

wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będzie:tak:
a co do koszyka sę nie przyglądałam ale z tego c pamiętam to ta kobieta cona spacerze była to miała chyb torbę tylko przy rączce przyczepioną:tak:
no to tu tez torbe mozna dokupic, taki jakby plecaczek....ale ja i tak chcialabym koszyk....czesto ide na miasto po chlebek czy male zakupy i taki koszyk bardzo sie przyda, a w torbe ciezej juz upchac....

reklama
ta spacerówka co ja widziałam to :
Quinny buzz 4 - spacerówka Wózki >> Spacerowe **********

Ten wozek jest strasznie popularny na wyspach, jest podobno wygodny ale ciezki, na tej stronie pisza ''niska waga: 15,7 kg'' czyli jaka jest wysoka waga wozka? 30kg? Moj wozek w domu (w Szocji) wazy 14 kg i jest straasznie ciezki, cale szczescie mieszkamy na parterze, bo inaczej musialby stac na klatce:( ale za to ma pompowane kola, jest wysoki i sie super prowadzi.
Teraz w Polsce kupilismy lekka spacerowke Zooper Twist (7,6 kg), latwo sie sklada, ma super budke naciagana do samej barierki (w razie mzawki czy silnego slonca bedzie jak znalazl:), mozna go rozlozyc do pozycji lezacej (co dla mnie bylo strasznie wazne) no i super kolorek sliwkowy:) jak bede miala malej foteczki to wstawie:) tutaj link

eSklep FARTLANDIA

Do góry