reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
a ja zmienię trochę temat, chciałam dodać że w moim rozwalającym sikę wózku zaczyna ósemkować się tylnie koło:sorry:
muszze jak najszybciej znaleźć kurieraa żeby dać wózio do reklamacji(już wszystko ustalone wymienią mi cały stelaż na ten z 2010r:cool2:)

Aga a wiesz ze tez wczoraj ogladalam na allegro ten wozek co Royance wklejalas..podobal mi sie wizualnie ale opinie mnie ostudzily:-)Aga jak Ty wnosisz teraz wozio??zostawiasz na dole i niesiesz Igiego a potem wracasz po wozek??

Kamcia to chyba dobrze ze nowy stelaz dostaniesz??

Aga a wiesz ze tez wczoraj ogladalam na allegro ten wozek co Royance wklejalas..podobal mi sie wizualnie ale opinie mnie ostudzily:-)Aga jak Ty wnosisz teraz wozio??zostawiasz na dole i niesiesz Igiego a potem wracasz po wozek??

Kamcia to chyba dobrze ze nowy stelaz dostaniesz??

no wizualnie fajny:-):-) zresztą cena też ale opinie...

Gosia ja od poczatku pierw znoszę stelaż a potem Igiego w siedzisku a wcześniej Igiego w gondoli tak mi się najlepiej wnosi i wynosi:-):-)

Aga444, ja mieszkam na 8pietrze i mam winde, ale bardzo mala i drzwi do niej bardzo waskie i w dodatku nie do konca sie wsuwaja, wiec jak wjezddzam Roanem to musze go pchac brzuchem a drzwi przytrzyamc po bokach. Wchodzi na styk. I musze raczke skladac troche. Aby dojsc do windy mam z 8 schodkow, na szczescie szerokie dosc. Ale i tak mam juz dosc dzwigania mojego wozka ktory ma ogromne gabaryty. Ale sprawdza sie super :)))

A Ty to sie nanosisz...Ja tak wnosilam Maciejka, miesdzkalam na 3 pietrze. Najpierw Macio, potem np gondola, a potem stelaz, a na spacer na odwrot...ale to inne miasto i mieszkanie ;)

royanna a Maćka zostawialas na dole samoego ? :D:D:D

ja na 3 pietrze mieszkam i zniesc zniose wozek i Pawła w srodku... ledwo ale zniose ale wniesc... nigdy ...:| temu chodze mniej wiecej tak ze jak musze wracac to zostawiam na dole a maz gora 20min wraca do domu i go wnosi ...

reklama
Aga444, ja mieszkam na 8pietrze i mam winde,

A Ty to sie nanosisz...Ja tak wnosilam Maciejka, miesdzkalam na 3 pietrze. Najpierw Macio, potem np gondola, a potem stelaz, a na spacer na odwrot...ale to inne miasto i mieszkanie ;)

JAK BY SIĘ WINDA ZEPSUŁA TO BYM SIĘ ZAŁAMAŁA 8 p
ANIA ALE JA NA 2 RAZY NIE NA 3 BO JA IGIEGO Z SIEDZISKIEM NA RAZ I STELAŻ NA 2 BUZZ MA TO DO SIEBIE ŻE BANALNIE SIĘ GO NA CZĘŚCI DZIELI:-)

Do góry