reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

gosiu siedzisko ma nawet dosc duże;) nawet nogami nie siega do samego dolu mimo ze on wysoki (90cm), no chyba ze sie wychyli opierajac sie na pałaku. Mysle, ze w nim pojezdzi dosc dlugo;) i nie wiem ile dokladnie wazy, tez czytalam ze kolo 13, 14 a na innych stronkach, ze 10kg nie wiem od czego to zalezy ale jest naprawde lekki wozeczek;) pojezdze nim troche i Ci jeszcze napisze, ok?:) ale na dzisijszy dzien polecalabym:tak:
a zaplacilam 60 funtow ( w sklepie widzialam za 160), a ten niewiele sie rozni od nowego (kilka rys na ramach), nawet kółka jakby nim w ogole nie jezdzila;)

reklama
a wiesz ze nawet nie wiem ;p jeszcze sie nie orientowalam ;p baaa nawet temat nowego wózka nie wyszedł poza granice moich myśli wiec najpierw musze z D. obgadac. Juz wiem ze bedzie ciezko bo przeciez ten tez jezdzi wiec po co mi potrzebny drugi....no nic tak jak pisalam, pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie..

oo znalazłam kogoś na allegro kto sprzedaje te wózki w zabrzu ;] mozna zobaczyc je w sklepie. wiec luz prawie po drodze do moich rodziców :D moze sie skusze zobaczyć..... tapicerke czlowiek widzi wiec obrana jakaś juz jest ale martwie sie ze raczka nie jest regulowana [chyba] no i ja jako kurdupel [158cm] nie chce zeby sięgała mi po zęby ;p bo w tym moim wielgachnym wielofunkcyjnym jest regulowana i mam troche oblizoną :) jest na płasko a nie na szpiczasto ;p o ile rozumiecie :D
nie martw się ja mojemu już wbiłam do głowy że potrzebny nam jest drugi wózek lekki , tym bardziej że dużo podróżujemy ;-) ,na pewno znajdziesz jakiś argument :tak: a jak nie to zastosuj metodę klaudzi ;-)
poza tym też bym wolała coś z regulowaną rączką bo jak z moim D idziemy na spacer to on pcha wózek i będzie się musiał garbić żeby go prowadzić

Gosia no mój to chodzić jeszcze nie chce ,tak mu raczkowanie spasowało że opanował je do perfekcji a chodzenie na nogach to owszem ale za ręke i przy meblach ewentualnie przy ścianie i z pchaczem :szok: ,więc wózek mi jeszcze pewnie posłuży troche

gosiu siedzisko ma nawet dosc duże;) nawet nogami nie siega do samego dolu mimo ze on wysoki (90cm), no chyba ze sie wychyli opierajac sie na pałaku. Mysle, ze w nim pojezdzi dosc dlugo;) i nie wiem ile dokladnie wazy, tez czytalam ze kolo 13, 14 a na innych stronkach, ze 10kg nie wiem od czego to zalezy ale jest naprawde lekki wozeczek;) pojezdze nim troche i Ci jeszcze napisze, ok?:) ale na dzisijszy dzien polecalabym:tak:
a zaplacilam 60 funtow ( w sklepie widzialam za 160), a ten niewiele sie rozni od nowego (kilka rys na ramach), nawet kółka jakby nim w ogole nie jezdzila;)

ok testuj testuj i daj mi znac moze jednak sie skusze blizej wakacji:-)i faktycznie duzego masz synka hehe..no nic to cykaj foty i mnie tu wrzucaj:-)

Ania ja licze ze jednak Kacper jeszcze pojezdzi w wozkach bo ja chce jeszcze oprocz zappa jednak ore hehe:-)

hahaha Gosia wiedziałam ;) ,a jeszcze jak ci się na foto spodoba ten wózek to już wogóle :) ,chyba sobie kolejnego malucha będziesz musiała zafundować :p

haha ono ja widzialam foto ory na allegro i mi sie bardzo podoba poza tym wzielam przyklad z Klaudzi i zabralam sie za udobrychanie M hehe sytuacja na dzien dzisiejszy brzmi ze nie ma odmowy:p:p:p:p poza tym M chce sobie z londynu rower kupic czyli bedzie paczke zamawial do pl wiec maly zappik i lunka lub orka sie zmieszcza hehe

laseczki ale się wózków naoglądałam :-)
gdzieś kiedyś przeczytałam że Angole mają bure wózki ale to nie prawda:-)
zakochałam się w bugaboo bee czy jak to się tam pisze ale kosmiczny :-)

polaa klaudzia gdzie zdjęcia???????????

laseczki ale się wózków naoglądałam :-)
gdzieś kiedyś przeczytałam że Angole mają bure wózki ale to nie prawda:-)
zakochałam się w bugaboo bee czy jak to się tam pisze ale kosmiczny :-)

polaa klaudzia gdzie zdjęcia???????????

Agus Angole chyba zauwazyli ze sa inne kolorki niz czarne bo faktiko coraz wiecej kolorowych jezdzi. Mi sie bugaboo wogole nie podoba. Chyba jedyny wozek z tych "modnych" ktory do mnie wogole nie przemawia hehe ale za to mozna dostac go w cudnych kolorach (mozna dokupywac od prywatnych osob recznie robione budy, siedziska itd. :) Cena za uzywany okolo 500 funtow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za to coraz wiecej jezdzi Stokee po ulicach. Kosmiczny i przerazliwie drogi!!!!

Widze ze Ci sie podobalo w UK? Kiedy do mnie wpadasz? :D hehe

Co do zdjec to dalej nie ma bo Lune mam u mamy a Ziko stoi nie uzywany bo Oli znowu chory i nie chce mi wsiasc do niego hehe.

reklama
Keeps your baby warm.™ - Stokke® United States - o dokladnie ten widziałam w Sopocie! Kosmos fakt!

Tzn nie wiem czy dokładnie ten model , ale stelaż ten sam.
dziunka u mnie co 2-3 wózek taki jeździ ,cieszy się powodzeniem zwłaszcza u filipinek ;) , moim zdaniem okropny ale każdy ma swój gust

Aga moja szwagierka miała Bugaboo ale Cameleon i nie byłam nim zbytnio zachwycona , zwłaszcza jak śnieg spadł , jeszcze się nie przesiadła w spacerówkę i już go sprzedała i kupiła Quinny Freestyle

Do góry