reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Esia ja tez mysle o jasnej gondolce najprawdopodobniej kupie gondole na allegro ,ale stelaz chce nowy na przednich skretnych kołach

reklama
Udało mi się zrobić zdjęcie wózia. Oto on: :tak:

e06158a9f14bfea0med.jpg

e3203938c028d900med.jpg

dziwczyny czy kupujecie pościel do wóżków, własnie przyuwazyłam w darladzie i nie wiem... w sumie, rożek, śpiworek, kocyki, to po co jescze kołdra...:confused:

Efilo wózek cudeńko:tak: .
Sorga ja nie mam zamiaru kupować kołderki do wózka myślę ze kocyk będzie wystarczający szczególnie latem, a zimą założy się jeszcze pokrowiec z ocieplaczem i wsio:-) .

Ja mam zamiar kupic posciel do wozka bo wedlug mnie wozio ładniej sie prezentuje z ładną kolderka :-)

Gościu w hurtowni z artykułami dziecięcymi wybił ostatnio koleżance z głowy pościel. Udawadniał że nie ma sytuacji w której się przyda. I faktycznie tak na chłopski rozum to trochę bez sensu ta pościel. Są kocyki, rożki, pieluchy, kombinezony, śpiworki... Kiedy ta pościel miała by niby 'działać'? Mnie facet przekonał (pośrednio - przez usta koleżanki :-)) W dodatku nie miał żadnego interesu w odwodzeniu jej od zakupu - przez to wydała mniej.

reklama
Ja też od razu stwiedziłam, że pościel do wózka to zbędny gadżet (przynajmniej jeden trudny wybór mniej :-D )
Latem to pewnie wogóle niczym nie będziemy przykrywały, a na zimę kupimy kombinezony i ewentualnie przykryjemy kocykiem :laugh2:

Do góry