reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Ja też boję się kupować używany, ale to pewnie zależy od wózka. Teraz znalazłam wózek firmy Mikado Ox-Ford model FOUR-TREE

mikado_1100.jpg

miki.jpg

Napisałam do ludzi, którzy go kupili na Allegro i wszyscy sa jak na razie zadowoleni. Ale chyba i tak najlepiej zobaczyć go w realu.

reklama
dziewczyny, nie popadajmy w skrajnosci, allegro jest przeciez wiarygodnym serwisem... jeden nieuczciwy sprzedawca nie znaczy, że nagle wszyscy tam powariowali. Spokojnie w normalnych sklepach tez zdarzaja się oszustwa:tak: i to niebanalne:-(

pisalam wczesniej ze chce wozek z sawexu magical 4x ale niestety zmienili wyglad wozka i nie bardzo mi on teraz odpowiada drugi w kolejnosci byl driver 4xl ale przeczytalam wczoraj kilka nieciekawych opini na temat tego wozka, moze wy znacie kogos kto jest zadowolony teraz zacytuje wypowiedzi osob ktore mialay driver 4xl
"Witam ja poprzednio zachwalałam DRIVERA 4XL teraz wycofuje swoja dobra opinie o nim pekła nam rama z tyłu i rozkraczyły sie skretne kołka gwarancja sie niedawno skonczył i naprawa peknietej ramy bedzie kosztowac 150 zł do tego dojda kołka wiec szykuje cos koło 200zł pan serwisant jeszcze spytał czy peklo z przody czy z tyłu wywnioskowałam z tej rozmowy ,ze chyba dosc czesto tym wozka sie przydaza.A co do rozkraczonych kołek skretnych to na moim osiedlu sa jeszcze dwa drivery i takze sa rozkraczone."
My też mamy Drivera 4XL i bardzo go sobie chwaliłam do czasu....Z obu tylnych kółek wyleciały nam zębatki (takie plastikowe części) i nie da sie nim teraz jeździć bo najzwyczajniej w świecie kółka wypadają! Myślałam że kupilismy porządny, niezbyt przecież tani,wózek przynajmniej na trzy lata a tu taka niespodzianka...Dodam,że córeczka urodziała się na początku lipca ale wózek jest w sumie rzadko uzywany bo mieszakamy na trzecim piętrze bez windy a że wózek jest cholernie ciężki ( to kolejna jego wada) nie jestem w stanie sama na spacerek wyjść.Zresztą Matylda lubi jeździc w wózku dopiero od dwóch miesięcy bo wcześniej strasznie się darła i lądowała na naszych rękach.Przymierzam sie do kupienia na wiosnę jakiejś bardzo lekkiej

Ja juz pojecia nie mam :-(. Ide dzisiaj z mężem pochodzimy po sklepach i poogladam na zywo moze cos nam wpadnie w oko :-(

znam kogos kto ma drivera 4xl i jest z niego zadowolona ale uzytkuje go dosyc krotko (od listopada) wiec moze jeszcze nie zdazylo mu nic wypasc ;-) ja tez zastanawialam sie nad driverem 4xl i x landerem xa - porownalam oba wozki w sklepie obok siebie jeden po drugim - x lander wygral - roznia w cenie nie tak wielka a uwazam ze wozek jest zdecydowanei lepszy i lepiej sie prowadzi - wiec u nas dalej x lander xa:-)

reklama
Dziewczynki co by sie nie dzialo jestesmy juz posiadaczami drivera 4xl kolor czerwony jest sliczny

Do góry