reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

My mamy wlasnie ta z fiser-price z misiami jest super Kuba ja bardzo lubi do tej pory. Mozna pozniej z niej zrobic lampke nocna na stolik. I fajnie wygladaja gwiazdki i ksiezyce ktore widac na suficie jak swieci lampka. Krzys przerobil ja na zasilacz bo fakt na bateriach mozna zbankrutowac.

reklama
Mata kup Jelpa - jest najbezpieczniej. ja używam przy mojej mega alergiczce i jest ok.
Natomiast jeszcze mozesz sobie kupić płatki mydlane - ja pierwsza partię wypiorę w płatkach - przynajmniej tydzień - dwa tak będe prała.
Co do płynu to niestety ale nie zalecają. my teraz używamy ale przy dwulatkach to większosć pierze w zwykłych proszkach - ja się boję zaryzykowac.

Też się wstrzymam z karuzelką, a chciałabym taką z lampką właśnie. Jutro się wybieram na zakupki- może angelcare pojemnik kupię, bo sklep z allegro jest w Katowicach, a tam będę buszować. No i chyba się szarpnę na fasolkę do karmienia motherhood...

Ja kupilam proszek dzidziusia mam nadzieje ze malego nie uczuli bardzo ladnie pachnie no zabaczymy.

A ja dzisiaj przeglądam strony internetowe i cały czas rozmyslam co jeszcze kupic mojej dziewczynce :-p własnie znalzłam taki kocyk

Lilianko ja też ciągle myslę co by tu jeszcze...ale już chyba wszystko mam a nakupić nie wiadomo ile to tez nie ma sensu. Mam po Olku dwa kocyki i juz wiem, że moja babcia kupiła jakiś podobno cudny błękitny z polarku..:tak:i tak wszystkiego będzie za dużo jak znam życie. Nie mam umiaru.:-D

reklama
Do góry