reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Paty kościel cudna. Ja się właśnei zastanawiam nad baldachimem, bo martwie sie zeby dzidzia nie miała nad główką przeciągu i nie wiem czy kupować?

reklama
Dużo ładniej wygląda łóżeczko z baldachimem i pierdółkami ale ja nie będę miała ze względu na zbierający się kurz a poza tym łóżeczko będzie stało obok mojego i dla wygody żeby lepiej dzidzię widzieć nie chce jej niczym zasłaniać:-)

Kasiu,
nic o kurzu nie wspominaj... U mnie wszystkie okna pootwierane i wszystko zakurzone :angry: dzisiaj ma troszeczkę popadać...

Kasia ja nie kupuję baldachimu - ja jestem uczulona na roztocza a baldachim to wylęgrania kurzu. jeszcze zalezy gdzie mieszkasz - ja na 1 piętrze, okna sypialni mam od ulicy, gdzie jeżdzą autobusy, jeszcze do tego kraków. W lecie to trzeba codzienie ścierac kurze.....

Ja od kurzu mam zaraz kichanko i leci mi z nosa jak sprzątam , ja na 3 ale też się kurzy jak cholera i do tego mam ciemne mebelki :-)

A jakie macie materacyki do łóżeczek? Ja kupię chyba kokosowo-gryczany. Oglądałam już go w sklepie i wydał mi się strasznie marnej jakości (może to taka firma), kosztował prawie 90zł. Strasznie cienki był. Jakie grubości mają wasze materace? Widzałam na allegro jescze materac kokos-pianka-gryka. Muszę się w końcu zdecydować na coś, a nie wiem na co. Może mam za duże wymagania.

ja mam kokos-pianka-gryka +spreżyny w srodku i jest super!!! teraz Marysia na nim śpi w łóżeckzu turystycznym ale jest za wysoki i frania wychodzi górą - kupiłam jej własnie dziś taki cienki pianka-gryka bo myślę że za jakies pół roku i tak juz nie bedzie chciała spać w łóżeczku

reklama
Myszka koncik slodziuski:-)
Patyk ladniutki ten komplecik:-)
Ja tez sie zastanawiem nad baldachimem ale u mnie prawie wcale sie nie kurzy:-)

Do góry