reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Behemottku zamówiłam tę wannę , o która pytałaś i dzisiaj przyjechała do mnie - opiera się o wannę i to nie na styk - jest bezpieczna i bardzo lekka i ma korek...polecam bo pamiętam, że wahałaś się ze względu na to nachylenie w Ondzie.

Jeszcze się nie zdecydowałam, ale chyba właśnie mi pomagasz :tak:. Dzięki!!! W sprawie wózka niepokojąca cisza od tygodnia, jak tak dalej pójdzie- skończę w sklepie... Na razie czekam dzielnie.

reklama
Dużo ładniej wygląda łóżeczko z baldachimem i pierdółkami ale ja nie będę miała ze względu na zbierający się kurz a poza tym łóżeczko będzie stało obok mojego i dla wygody żeby lepiej dzidzię widzieć nie chce jej niczym zasłaniać:-)

Zgadzam się z Kasią w 100% (no, może oprócz tego, że mi się wcale nie podobają te łóżeczka z baldachimami) - też mi się wydaje, że to tylko siedlisko kurzu. Nasze maleństwo będzie spało przez pierwszych kilka miesięcy w takim koszyku z Mothercare i baldachim tylko utrudniałby mi dostęp do kosza, zwłaszcza w nocy.

Jeszcze się nie zdecydowałam, ale chyba właśnie mi pomagasz :tak:. Dzięki!!! W sprawie wózka niepokojąca cisza od tygodnia, jak tak dalej pójdzie- skończę w sklepie... Na razie czekam dzielnie.

Dla lepszego zaznajomienia z tematem wrzucę Ci fotki za jakiś czas bo teraz nadzoruję zakładanie moskitiery. Co do wózka....to moja Ania sąsiadka dostała trzy dni po mnie i też miała stres.....ale dotarł liczę że u Ciebie będzie OK

Dla lepszego zaznajomienia z tematem wrzucę Ci fotki za jakiś czas bo teraz nadzoruję zakładanie moskitiery. Co do wózka....to moja Ania sąsiadka dostała trzy dni po mnie i też miała stres.....ale dotarł liczę że u Ciebie będzie OK

Magdziarko zakładasz taką moskitierę na rzep? Opłaca się to kupić? Ja koniecznie musze zabezpieczyć sypialnie przed robalami różnymi, bo mieszkam przy lesie (żeby nie powiedzieć że w lesie:-))

Jak ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede juz kupowała cała wielka reszte i prała ciuszki!!! Zazdrosze Wam!!! ;-) no ale juz jak zaczniemy remont i jak skonczymy to w koncu ja bede szalec z gigantycznym brzuchem po maluszkowych sklepach :-D

I u mnie zaczął się remont jednego pokoju na szczęście. Narazie malowanie, potem kucie starej futryny i wstawianie nowej. Kolejność miała być odwrotna ale w żadnej hurtowni nie ma takiej ościeżnicy jak my chcemy i musimy czekać jeszcze około dwóch tygodni. Mam nadzieje że do końca maja skończymy ten remoncik (a raczej mąż bo wszystko na jego głowie)

Daruunia i obyś miała na tyle sił i żeby kondycja dopisała. Bo na koniec to czasem nawet wstas z łożka cieżko człowiekowi.

Ja ostatnio zaczełam sie sama z siebie śmiać, bo położyłam sie na plecach i nie moglam sie podnieść :-D i jak ten żuczek przewrócony na grzbiecik nozkami i lapkami wymachiwalam nie mogą cie obrucić. Aż w końcu sturlalam się z wyrka na podloge , na czworaczka i do gory ;-)

reklama
Do góry