reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
no pięknie dla mojej córci jedyny kandydat został w Anglii tak to w koło same dziewczyny :-D trzeba chyba rozszeżyć pole poszukiwań albo poczekać , szwagierki koleżanka jest w ciązy :-D może mały facio będzie:-D:-D

witam
jakis czas temu odkrylam super komis z art.dla dzieci,wstawiam tam rzeczy po swojej coreczce,jednoczesnie kupujac jej super ciuszki w super cenie...podaje nr tel.do wlascicielki komisu 507441505,mila i profesjonalna obsluga ,super rzeczy.POLECAM wszystkim,ktorzy chca kupic duuuuuzo taniej rzeczy dla swoich skarbeczkow.
Ale w jakim mieście ?

witam
jakis czas temu odkrylam super komis z art.dla dzieci,wstawiam tam rzeczy po swojej coreczce,jednoczesnie kupujac jej super ciuszki w super cenie...podaje nr tel.do wlascicielki komisu 507441505,mila i profesjonalna obsluga ,super rzeczy.POLECAM wszystkim,ktorzy chca kupic duuuuuzo taniej rzeczy dla swoich skarbeczkow.
jak dlamnie to jest reklama

Mój mąż nie lubi kubków, a z zamiłowania to fotogaf-grafik amator więc lepsze rzeczy potrafi sam zrobić :sorry2:
chyba kupię z 10 m wstążki (chyba starczy :zawstydzona/y:) i już ;-):-D

reklama
taki kupiłam
moz-screenshot-5.jpg
Wózek spacerowy CONECO FLASH 319.00zł 255.00zł
pixel_trans.gif

Kliknij aby powiększyć

oblicz_rate.gif

Wózek Flash

strz.jpg
Lekki wózek spacerowy
strz.jpg
Płynna regulacja oparcia
strz.jpg
Waga 8,90 kg
strz.jpg
Regulowany podnóżek
strz.jpg
Duża budka i osłonka na nóżki dziecka
strz.jpg
Zdejmowana barierka i uchwyt na napoje.
strz.jpg
Skrętne koła (z możliwością zablokowania)
strz.jpg
Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa

Ostatnia edycja:
Do góry