reklama
Mata max moze byc 1 cm luzu ale np. na marysie ja juz kupuje 1,5 cm luzu zeby obchodzila np. i jesien i wiosne, na lato kupuje z 1 cm luzu bo wiadomo ze na nastepne i tak bedzie trzeba kupic. Na zime biore z 1,5 cm luzem. Ale to juz wiesz mozna takie wieksze wziasc dla dziecka ktore dobrze chodzi a powiem ci w sekrecie ze buciki wystaczaja na 3-4 miesiace taks zybko nózka rosnie. A czemu musicie miec ortopedyczne?
mata-kow
mama do kwadratu :)
Głuszku bo małej stópka ucieka na bok (tak jakby ciężar ciała chciała na boku stopy przenieść). Przy urodzeniu stwierdzili stópke płako-koślawą z powodu ułożenia w brzuchy, potem pediatra i neurolog stwierdził, że jest ok, a teraz widać jednak różnicę (jeszcze chcemy skontrolowac u ortopedy, ale w nasej dziurze nie możemy znaleźć dobrego
a do byle kogo nie chcemy iść)
a do byle kogo nie chcemy iść)
A
Asiowo
Gość
Paulinka ma stopke ok 12 cm...
Aniknulka... ja bym sie bała kupowac uzywane, jest ryzyko, ze z bucikami kupisz tez jakis defekt stopek poprzedniego uzytkownika...
Moim zdaniem na 1 butkach nie ma co oszczedzac... ja sie wybiore do sklepu Bata... sa tansze od Bartka, a ponoc tez dobre
Aniknulka... ja bym sie bała kupowac uzywane, jest ryzyko, ze z bucikami kupisz tez jakis defekt stopek poprzedniego uzytkownika...
Moim zdaniem na 1 butkach nie ma co oszczedzac... ja sie wybiore do sklepu Bata... sa tansze od Bartka, a ponoc tez dobre
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka ja tez nie polecałabym używanych butów 
a co do bucików... zastanawiałam się czy na wiosnę nie kupić takich mięciutkich
Buty dla niechodzących, COLLARGO Roz. 20 (592036112) - Aukcje internetowe Allegro
Buty dla niechodzących, COLLARGO Roz. 20 (591776489) - Aukcje internetowe Allegro
mała co prawda może zacząć chodzic przed roczkiem, ale niedługo zrobi się ciepło (mam nadzieję
) i będzie można chodzić już z wózkiem bez osłonki na nogi i tak głupio żeby mała skarpetkami świeciła
a te do chodzenia bym kupiła jak zacznie mała sie rwać do chodzenia (zawsze to kilka miesięcy dłużej będzie miała butki, a nie teraz kupię te do chodzenia i zanim zacznie śmigac, to moga juz byc za małe... a zwykłych nie chcę kupować, bo moga w niewłaściwy sposób usztywniać stópkę... chyba nie jest to zły pomysł

a co do bucików... zastanawiałam się czy na wiosnę nie kupić takich mięciutkich
Buty dla niechodzących, COLLARGO Roz. 20 (592036112) - Aukcje internetowe Allegro
Buty dla niechodzących, COLLARGO Roz. 20 (591776489) - Aukcje internetowe Allegro
mała co prawda może zacząć chodzic przed roczkiem, ale niedługo zrobi się ciepło (mam nadzieję
) i będzie można chodzić już z wózkiem bez osłonki na nogi i tak głupio żeby mała skarpetkami świeciła
a te do chodzenia bym kupiła jak zacznie mała sie rwać do chodzenia (zawsze to kilka miesięcy dłużej będzie miała butki, a nie teraz kupię te do chodzenia i zanim zacznie śmigac, to moga juz byc za małe... a zwykłych nie chcę kupować, bo moga w niewłaściwy sposób usztywniać stópkę... chyba nie jest to zły pomysł

A
Asiowo
Gość
Mata... ja własnie takie szmaciaki kupiłam małej za 10 zł w auchanie... do wózka idealne
Po co meczyc nozke buciorami jak jeszcze nie smigają;-)
I zapomniałam napisac, ze tez zaopatrzylismy sie w absy która mamot polecała
są swietne i sprawdzaja sie w kazdym warunkach
było warto zainwestowac
Po co meczyc nozke buciorami jak jeszcze nie smigają;-)I zapomniałam napisac, ze tez zaopatrzylismy sie w absy która mamot polecała
są swietne i sprawdzaja sie w kazdym warunkach
było warto zainwestowac
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mata - super buciczki, jak adidaski, jeszcze takich nie widziałam
my mamy póki co takie Ciepłe SKARPETKO - Buciki DŁUGIE 10,5-11cm HIT!! (580444884) - Aukcje internetowe Allegro (chyba już tu kiedyś były pokazywane ) ale faktycznie jak się zrobi cieplutko będzie małej w nich za gorąco
my mamy póki co takie Ciepłe SKARPETKO - Buciki DŁUGIE 10,5-11cm HIT!! (580444884) - Aukcje internetowe Allegro (chyba już tu kiedyś były pokazywane ) ale faktycznie jak się zrobi cieplutko będzie małej w nich za gorącoPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 1 tys
- Wyświetleń
- 73 tys
Podziel się:
chyba wysoki chlopak bedzie...