reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Monia zgadzam się z Tobą w 100% :tak: ja właśnie kupiłam większe ponieważ będą dobre na jesieni i jeszcze sobie pochodzi a trafiłam na przecenę - dałam 60 zł (ostatnia para) więc jak na Bartki to okazja ;-)
na razie Jasio nie chodzi tylko staje przy meblach więc nie zakładam mu w domku butów a na spacerze ma ciepło w nóżki :tak: no i nie wygląda tak dziwnie czyli w śmiesznych skarpetach :rofl2:
za tydzień lub 2 pojadę i może znów trafię tym razem sandałki ;-)

reklama
Wiecie... czytając inne wątki(polecam-odradzam) znalazłam wypowiedź jednej z mam, która miała zajęcia z P. Zawitkowskim i jego opinię na temat butów... Zacytuję...
"Miałam zajęcia w szkole rodzenia z P. Zawitkowskim ( pewnie wiecie o kogo chodzi często bywa w TVN ) Bardzo cenie jego rady i często się do nich stosuje. On polecał nam właśnie butki z elephanten jako mięciutkie, leciutkie i dobre, w necie znowu wyczytałam że też jest za butami firm sportowych bo te same zalety posiadaja , stanowczo odradza wszelkie "ortopedyczne" sztywne wysokie buciory. No i w miare możliwości latem i w domu bez butów:tak:;-)"
No i głupia jestem... kupować wysokie, czy nie? :confused:

Joasiek ja też już jestem głupia, bo ostatnio słyszałam, że butki powinny mieć sztywna podeszwę, nie miękką :baffled: czy nawet w kwestii bucików nie może byc tylko jednej WŁAŚCIWEJ opinii:sorry:

No to Magdalenka podsumowała i napisała to samo, co ja chciałam napisać.
Co do wyboru butków to mam zaufanie do pań pracujących z sklepach z butami Bartek. Zawsze im zostawiam ocenę jaki rozmiar wybrać ostatecznie i czy Wojciaszkowe buty sa dobre, czy już za małe.

Aniknulko, rzeczywiście świetna cena za butki Bartka.

Ostatnia edycja:
u nas to Krzymek decyduje czy but mu pasuje rozmiarowo czy nie - nie chce go zdjac ;-) :-D (serio)- ostatnio kupujemy mu w sklepie Bata - butki sa lekkie, wygodne, podeszwa zgina sie w 1/3...no i tansze niz w Bartku :tak:

reklama
Do góry