reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
I my mamy w końcu butki :-)
okazało się, że 20 w sam raz i musieliśmy wziąć 21(az babeczka była w szoku, że taka duża stópka)
fajne, skórzane, leciutkie, wyprofilowane, usztywnione i co najważniejsze po 82-85 zł ;-)

sandałki Korneckiego

i półbuty obexa

Ja to się z tych bucików cieszę jak dziecko :zawstydzona/y: mała w końcu będzie wyglądała jak ludź :rofl2: a nie w skarpetkach :sorry:

i jak mała ma butki na nogach to stoi bez trzymanki (w lekkim szoku ale stoi ;-)) a bez butków to zaraz albo na palce, albo na pupę i sie zastanawiam czy nie kupić jej jeszcze takich papci na nogi, żeby czasem w domu pośmigała (teraz tylko w skarpetkach chodzi), może wtedy byłoby jej lepiej chodzić :dry: bo mam wrażenie, że moja baletnica to tylko na palcach by stała:confused2:

Mata fajne buciki ,takie słodkie , hi hi , moja też stoi w butach a dziś nawet zrobiła 2 kroczki sama ale daleko jej jeszcze do prawdziwego chodzenia

Marta superowe buciki:tak: Kuba jak pierwszy raz założyłam mu nas nogi to nie chciał stać. Ale teraz już śmiga i nie przeszkadzają mu tak jak na początku:-):-)
A i pochwalę się przy okazji. Zakupiłam spacerówkę dla Kuby

wózek spacerówka CONECO SOLAR w 4 kolorach !!! (619433251) - Aukcje internetowe Allegro
kolor 04
Mam nadzieję, że będę zsdowolona. Chociaż wiem że to nie to samo co duże kółka. Ale za to mniej miejsca będzie zajmował i trochę lżejszy

reklama
Do góry