reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ewa wózek firma IMPLAST BOLDER NEW LINE 2008. Ma dużo funkcji: pompowane koła, amortyzacja, możliwość zainstalowania fotelika, dwie budki do gondoli i spacerówki, folia, moskitiera i torba w wyposażeniu, spacerówka 5 punktowe pasy bezpieczeństwa, duża gondola, regulacja oparcia.

reklama
Ewcia ogólnie to jestem zadowolona z zakupu wózek ma wszystko co chciałam i cna też jest do przeżycia, ale wszystko okarze się w użytkowaniu.:tak:

Mata podaj stronkę z tak tanimi ciuszkami, tez chcę skorzystać:tak:

X-lander ma podobną wagę gondolka 4 kg + stelaż ok 10, i ma też skrętne koła na bank. Oglądałam mam ulotkę teraz na nią patrzę. No może innego x-landera oglądałaś.;-)

Ja myslałam o x-lander Xa
fwhr7o.jpg

Wyposażenie wózka: pięciopunktowe pasy, skrętne przednie koła, osłona na nogi, regulowana wysokość rączki, płynna regulacja oparcia, prosty system zdejmowania kół, rególowany podnóżek, kosz na zakupy, rama z lekkich stopów, łatwo demontowane koła, pompka. Wyposażenie : gondola, plecak, folia przeciwdeszczowa, fotelik samochodowy, nosidło. Waga wózka 14,5kg.

Bardzo możliwe:tak: jednak z mężem zdecydowaliśmy, że to będzie BOLDER:-D wcześniej chcieliśmy TAKO ale 21 kg to rzeczywiście duuuuuużo:szok:

Magdziarka wózeczek bardzo fajny wszystko zależy czego oczekujesz:tak:mój stryjeczny brat kupił taki a dzidzia urodzi się 14 kwietnia.

A oprócz gondolki masz też spaceróweczkę i pasujący fotelik. Jeśli można jaka jest cena zestawu. Implast ma ładne wzornictwo. A ten sklep internetowy Krasnal to strona sklepu, który polecałaś w Warszawie w Wesołej tak? już się zakręciłam

Magdziarka sklepik Warszwa Wesoła, gondolka + spacerówka (możliwość instalacji przodem i tyłem) i wszystkie dodatki (moskitiera, torba, folia, koszyk na zakupy, dwa daszki, osłonki na nóżki i na gondolę) cena 1.549zł, można tez dokupić fotelik tez z osłonką BOBBIWAY - 385 zł

Fajna sprawa - regulacja rączki do prowadzenia w zależności od wzrostu osoby:tak: no co tam jeszcze - w daszku od gondoli moskitiera, regulowane oparcie w środku, w spacerówce regulacja podnóżka, pałąk z gąbką no dla mnie ważny był metalowy podnóżek, łatwy do składania stelaż, nie potrzebna pompka do kół tylko stacja benzynowa:-D,

reklama
Fajna sprawa - regulacja rączki do prowadzenia w zależności od wzrostu osoby:tak: no co tam jeszcze - w daszku od gondoli moskitiera, regulowane oparcie w środku, w spacerówce regulacja podnóżka, pałąk z gąbką no dla mnie ważny był metalowy podnóżek, łatwy do składania stelaż, nie potrzebna pompka do kół tylko stacja benzynowa:-D, musisz

Do góry