reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

U mnie kaftaniki się nie sprawdziły. Wolałam bodziaki.

Nasze łóżeczko ma 3 wysokości i nie ma wyjmowanych szczebelków. Ale nawet nie były potrzebne, Wojtek nie próbował wychodzić górą, a teraz śpi na dużym materacu.

My mamy dwa duże pokoje i plan jest taki, że na razie Wojtek śpi w swoim (naszej dawnej sypialnie, z której się musieliśmy wynieść), a maluszek z nami. I tak do momentu, kiedy nie trzeba będzie do niego w nocy wstawać. A potem chłopaków razem ulokujemy. Wojtek przesypiał całe noce już jak miał 3 miesiące. Nie wiem, czy drugi raz tak się uda, ale trzeba mieć nadzieję.:-)

reklama
Aniknulka śliczne to łóżeczko,mnie w sklepach z akcesoriami i mebelkami właśnie łóżeczka i kołyski rozbrajają najbardziej:tak:

Julia kołyska sliczna jak z bajki!
Aniknulka no łóżeczko z wyposażeniem i wózek to juz dużo na dobry poczatek. Napisz mi prosze bo ten wózek to Implast prawda? Ile waży...całość gondola na stelażu.Pytam z ciekawości...
A ja się ostatnio zastanawiam nad wózkiem Mutsy...troszkę mysl o Emmaljundze i Inglesinie mi przeszła ze względu na wage...wybiorę jednak coś lekkiego...

Ja miałam takie śliczne bluzunie, które mi babcia uszyła i były przewiązywane.
Nie wiem jak ja sobie dam radę z zakładaniem tych bodziaków na początku ? Choć to 2 dzidzia w mojej karierze to się zastanawiam czy nie będę się bała jej ubierać i przekładać.

Aniknulka a jaki jest ten wózyczek? Można nim troszkę pobujać? Poważnie zastanawiam się nad tym modelem, zwłaszcza, że wiele rzeczy można dokupić do niego. Jesteś zadowolona ogólnie?

My mamy dwa duże pokoje i plan jest taki, że na razie Wojtek śpi w swoim (naszej dawnej sypialnie, z której się musieliśmy wynieść), a maluszek z nami. I tak do momentu, kiedy nie trzeba będzie do niego w nocy wstawać. A potem chłopaków razem ulokujemy. Wojtek przesypiał całe noce już jak miał 3 miesiące. Nie wiem, czy drugi raz tak się uda, ale trzeba mieć nadzieję.:-)

plan tak jak u mnie:tak: tez mam taka nadzieje:tak:

Lorciu, my w sumie mamy metraż 59 m2, więc nie tak mało, ale stare budownictwo i dwa duże pokoje. Fakt, że miło się mieszka w takich duzych, wysokich przestrzenaich, ale dla rodziny z dziećmi nie jest to idealny rozkład. Chciałoby się mieć własną sypailnię. Ale trzeba się cieszyć, że jest mieszkanie takie, jakie jest. :tak: Poza tym bardzo je lubimy.:-)

A ja szaleję z zakupami, na allegro :-D Mężulek jeszcze nic nie wie, mam nadzieję, że zły nie będzie :sorry2:
W sumie za 4 pary śpioszków, 3 kaftaniki, 2 koszulki i 3 bodziaki zapłacę aż 9 zł + przesyłka :-D i w końcu będzie coś maluszkowego w domu ;-)

Kupuj Martusia kupuj i potem pokazuj albo linka wklej do aukcji chetnie obejrzę Twoje zdobycze. Ja juz nic nie kupuję...bo na święta przyjeżdża rodzina od męża ze strony z Niemiec i podobno juz oszaleli na punkcie naszego nienarodzonego( sami mają dwóch synów ale nie mają wnuków a całą miłośc przelali na dwa psy Yorki) że wiozą dwie reklamówki rzeczy i nie wiemy co tam będzie....

reklama
Magdziarka z tego co czytałam i mowili w sklepie to waga wózka: 9 kg stelaż + 5 kg gondola. Był najlżejszy ze wszystkich które oglądaliśmy w sklepie. Myślałam o X-landerze ale strasznie ciężki i bez skrętnych przednich kół. PODAJĘ STRONKĘ INTERNRTOWĄ SKLEPU Krasnal, sklep dzieci

Do góry