reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Magda ja jak będę kupowała to coś podobnego do tego
NOWE KRZESEŁKO DO KARMIENIA + Wkładka redukcyjna (427978894) - Aukcje internetowe Allegro

A to mi wpadło w oko
http://www.allegro.pl/item423560269_krzeselko_do_karmienia_pepe_jungle_2008_zdjecia.html

Dla Kacpra miałam drewniane ze stolikiem i bylam srednio zadowolona. Jak dla mnie zajmowało trochę miejsca, nie miało szelek, po jakimś czasie użytkowania zaczęło się rozłazić i M skręcał wkrętami. A stolik nie spełnił do końca później swojej funkcji bo Kacper i takwolał jesć z nami przy stole.
A to można złożyć postawić gdzieś w kącie. Jak dla mnie jest OK. Na Allegro jest ogromny wybór. Jak kiedyś z ciekawości weszłam poglądać to zgłupiałam:-D:-D
To taki mój typ. Zobaczymy co inne mamy napiszą, sama chętnie poczytam opinie:-)

reklama
Swietne sa tez luki. My jednak kupilismy mate i na razie nie zamierzm nic kupowac tymbardziej ze w wozku na spacerze to Wojtus prawie zaszwe spi. Aa tak w ogole to niesdugo bede musial przejsc na spacerowke bo juz ledwo sie miesci w gondoli.
Krzeselko super sprawa Ja mam jeszcze po Kindze wiec nie kupuje.

Mam pytanko odnośnie pieluszek jednorazowych. Jak dotąd używałam pampersów 3 ale często wypływa Jasiowi kupka (wagowo są ok i dobrze je zakładałam) spróbowałam więc Huggies clasik i jak na razie kupka byłą na swoim miejscu, teraz bratowa (cioteczna hihi) doradziła mi Huggies premium są podobno elastyczniejsze.
Czy któras z Was używa tych pieluszek i czy jesteście zadowolone?

Aniknulko ja używam huggis premium i jestem z nich zadowolona:tak: one na tylnej ściance mają taką gumkę dzięki temu można je mocno zapiąć a i tak dzidzi to nie boli bo ta gumka się rozciąga przy prężeniu brzuszka:tak: z pampersów kupuję tylko te które na opakowaniu mają dżdżownice czyli zapinki na gumkach które też są bardzo wygodne i nie uwierają bobasa:tak:

I ja też używam Huggiesów!Również mi sięsprawdzają. Tylko np rozmiar 3 jest większy niż rozmiar 3 pampersów a 2 Huggies bardziej mi pasowała niż 2 Pamper tak więc nie wiem to może też zależy od wielkości bobaska!

Ja uzywam Pampers Active Fit 3,ale jak tak zachwalacie Huggisy to je tez wyprobuje;-)
A,z tych newborn czesto wylatywala nam kupka,ale z active fit nigdy-jestem z nich b.zadowolona.

póki dziecko nie chodzi lepsze sa Huggiessy te z Puchatkiem - jak zaczyna łazic lepsze pampery bo cieńsze i bardziej elastyczne. Ja na razie kupuje papmpersy ze wzgledu na akcje unicefu i szczepionki

reklama
Do góry