reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Mata, śliczna czapeczka...zdolniacha z ciebie :tak:. Ja kiedyś umiałam posługiwać się szydełkiem, ale już zapomniałam, jak to się robi. W czasie ciąży za to mnie naszło, żeby wyszyć małemu obrazki do pokoiku. I teraz wiszą u niego na ścianie oprawione w ramki.

Kupiliśmy fotelik. Pojechaliśmy z małym do sklepu, pooglądaliśmy, pomierzyliśmy. Na początku chcieliśmy ten Gracco, ale na żywo nie podobał mi się aż tak bardzo. Zresztą okazało się, że nie da rady zamontować go w naszym samochodzie tyłem do kierunku jazdy...mamy za krótkie pasy bezpieczeństwa (podobno wszystkie japońskie samochody tak mają). W internecie znależliśmy jeszcze fotelik Concord. Ten ma sprytny sposób montażu tyłem, dziecko jest dość mocno odchylone (tzn. w pozycji półleżącej). Ma całkiem niezłe wyniki w testach bezpieczeństwa. Obejrzeliśmy jeszcze na żywo w sklepie, Krzyś siedzi w nim wygodnie i bezpiecznie, przypięty pięciopunktowymi pasami. Bardzo stabilnie można go zamontować w samochodzie. Jestem bardzo zadowolona. No i starczy na jakis czas. Następny będzie pewnie do 36kg.
Fotelik jest taki:
Świat Dziecka - Ultimax 2007 Style Collection
https://ssl.allegro.pl/item445378785_fotelik_samochodowy_concord_ultimax_pure_2007.html

Joanna fajny fotelik. Kurcze muy też mamy krótkie pasy w aucie :baffled: i mam nadzieję, że się nie okarze, że musimy auto zmienić :baffled:

Marta mój M bardzo by się ucieszył jakby się okazało, że trzeba auto zmienić nawet z powodu pasów. ;-):-D Narazie to ja go stopuję, bo on już by kupił inne. Nie możemy się tylko dogadać co do rodzaju bo on chce kombi a ja vana.

Może i fajny ten fotelik ale ta cena jest nie fajna . My rzadko jeździmy samochodem więc raczej szkoda mi takiej kasy

My nawet nie mielismy takiej kasy jakbysmy chcieli i kupilismy bardzo zwykły fotelik:zawstydzona/y: ale narazie mała i tak w nim chyba nie pojezdzi, bo nie moge ustawic fotelika tyłem...:zawstydzona/y: własnie za krotkie pasy... i przez to ja bym najchetniej zmieniła auto, ale niestety prioretetem jest mieszkanie:zawstydzona/y: a cierpie na vectre, ale ta starsza wersja, no chyba, ze dzis wygramy w totka to wtedy kupie sobie ta najnowszą:-p:-p:-p

Kasiu cena nie za fajna ale ta bardzo tanie są jakieś dziwne i wydają się mało wygodne :sorry2: najważniejsze, żeby malutka wygodnie siedziała i nic ją nie gniotło, bo w nosidłku nie dość, że jak jest w kombinezoniku, to wystajej heh główka, to ledwo idzie ją wcisnąć, a jak już siedzi, to jedynie głową może ruszać :baffled:

reklama
Mata... piszesz dokładnie o mojej małej:-p
ten mój fotelik chyba jest za bardzo na siedząco jeszcze choc niby to półlezaca pozycja... wiec jeszcze chwilke pomeczymy sie w nosidełku:zawstydzona/y:
To nasz fotelik:
sw7beb.jpg

Do góry