reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

W lecie Jasiek był chyba ze 4 razy ale nie podobało mu się jednak używałam go jak sprzątałam bo nie mogłam cały czas mieć na oczach pełzającego dziecka trochę ciężko ale dawałam rade teraz zostają mi weekendy :tak:
Kasiau buty - kapciochy rewelacja :-D

reklama
Powoli szukam wózka spacerowego bo moją wielką karete cięzko wmiescic do bagaznika i zaczęło mnie to irytować:dry: Spacerówką nadal będe jeżdziła przy domu ale potrzebuję czegoś do miasta i wczodzi w grę tylko spacerówka którą mogę odwrócic i mieć dzieciaczka twarzą w twarz.Byłam w sklepie i okazało się,że te z przekładanymi rączkami to molosy:shocked2:ciężko się nimi manewruje,podoba mi się peg perego Venezia ale też podobno ciężko podjećhać pod krawężnik więc chyba zdecyduję się na taki
WÓZEK CHICCO **FOR ME** SUPER CENA - 6 KOLORÓW ! (522256772) - Aukcje internetowe Allegro

Ja jeszcze upycham 10 kg mojego szczęścia w gondoli ;-) Emmaljunga też jest wielka i ciężka (chociaż na co dzień w ogóle mi to nie przeszkadza), więc jako alternatywny środek transportu kupiłam już jakiś czas temu taki wózek:

WÓZEK DZIECIĘCY / QUINNY ZAPP STRAWBERRY KURIER (522887928) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie zdjęliśmy poszycie i służy nam jako stelaż do fotelika samochodowego, trzymam go w bagażniku i już :-)

reklama
Ja jeszcze nie mam wybranego modelu ale wiem że szukam takiego z możliwością rozłożenia do pozycji leżącej , ma być lekki i nie drogi :-)

Do góry