reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
szukajcie parasolek, próbujcie, opisujcie wrażenia :tak: z chęcią skorzystam, zanim my kupimy ;-):-D

kuzynka męża podrzuciał nam wczoraj kojec, wsadziłam małą a ona w płacz :baffled: dobrze, że najpierw pożyczyliśmy... ale bym była zła, jakbym kupiła kojec/łóżeczko i mała nie chciałaby tam siedzieć :crazy: będę robiła jeszcze kilka prób, ale cos czarno to widzę...

bardzo fajna ale tez nie tania wcale jak na parasolkę - ale Ty już ją masz:-D

No własnie - juz mam. Ale myśmy ten wózek kupili o wiele taniej. ok. 300 zł (przeceniony był z 400 zł). Weszliśmy do sklepu, a tam lekki, ładny wózek, składa się jedna ręką i do tego promocja - chcieliśmy klasyczna parasolke, a wyszedł o taki. Ale jest świetny.

Marlenko
, Quinny Speedy XS

http://www.bobowozki.com.pl/product...m=cpc&utm_campaign=2009-02&utm_content=1044_2

Bbakania właśnie cena trochę odstrasza :-( a jaki Ty masz wózeczek? (pewnie już pisałaś ale ja jem za dużo masła :-D)
Mamoot bardzo fajny wózeczek :tak:
Mata po tygodniu się przyzwyczai mój Jasiek z początku też płakał a teraz szaleje :tak:

Fajne te wózeczki..., tak sie zastanawiałam czy nie wymienic swojego, ale jednak stwierdzam, ze nie trzeba... :tak: Miesci sie do bagaznika małego samochodu i taki ciezki strasznie tez nie jest, po co kase wydawac:tak:

Wczoraj kupiłam małej bezrekawnik:
SUPER KAMIZELKA -86-NOWA -ZOBACZ KONIECZNIE (551852068) - Aukcje internetowe Allegro
i kwiatuszki do jej pokoju, bedziemy sie bawic:
KWIATKI SAMOPRZYLEPNE 64 szt+GRATIS - WYPRZEDAŻ ! (544196389) - Aukcje internetowe Allegro

No i zabezpieczenia dla kontakty i rogi...:tak:

Teraz poluje jeszcze na płaszczyk wiosenny, jak upoluje to sie pochwale;-) Pozniej jeszcze musze pomyslec o jakis bucikach i czapeczce na wiose... .

reklama
Chciałam się pochwalić:sorry:,że w końcu wybrałam spacerówkę i fotelik dla Filipa.Pojechałam do Poznania i w tym jego grubym kombinezonie przymierzyłam go i do spacerówki i do fotelika, wózek był taki na jaki wyglądał na allegro i małemu się podobał bo siedział w nim 40 minut:-D
Gorszy problem był z fotelikiem bo ten który ja chciałam to miał krótkie pasy i miałam problem,żeby Filipa dopiąć,a co jak podrośnie:confused2:W końcu zdecydowałam się na droższy bo Filip w nim swobodnie sobie siedział:tak:Obydwie rzeczy kupiłam na allegro bo taniej,a wózek to już o wiele taniej:tak:

Wózek rewelacja ma fajne szerokie i przekładane siedzisko,dobrze się prowadzi i jest lekki taki akurat do miasta,no i rączka fajna i poręczna.
Bebe Confort Streety Full Optic Chocolate od G-7 (554061224) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik taki:
Maxi Cosi Priori XP PICNIC OCEAN Kolekcja 2009 ! (547584379) - Aukcje internetowe Allegro
potem wstawie Filipa w nowym wozie na zamknięty:-)

Do góry