reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja tez niemam prawka,nie lubie jezdzic samochodem jako pasazer:-D
Mam mozliwosc zrobienia,ale mi sie nie chce,samochodu i tak bym sobie nie kupila;-)mam na codzien trzy kolezanki i trzy wozeczki i nie wyobrazam sobie jak bysmy mogly sie zapakowac:-Dno chyba,ze do busa:-D

Lilianko komore powiadasz,hihihihihi

reklama
A ja mam prawko od 10 lat, ale nie jeżdżę od 7... :zawstydzona/y: Mąż obiecał naukę od wiosny ;-)
U mnie podobnie. Prawko zrobiłamzaraz po maturze, pojeżdziłam rok i od tamtego czasu cisza. teraz ma mnie M uczyć, bo chcialabym Małego wozić...a nie tak jak teraz tłuc się autobusami z wózkiem:baffled:

Co do ciuszków, to bardzo lubię Early Days (kupuję w necie), super też jest H&M, Next. Czasami coś upoluję w Kapp Ahl i 5.10.15:tak:

Z Zary niestety nie mam i nie widziałam ;(
A w Arkadii zimą były w Zarze ogromne przeceny i jak ja byłam to akurat dziewczęcych było najwięcej....tak więc do lata.
A w w Warszawie to macie Factory outlet - uwielbiam tam robić zakupy dla dzieci to jet tam Benetton i Besta Plus - mało bardzo mało.
Ja też prowadzę auto - uwielbiam jeździć...
A ja szukam skąd są ciuszki Peanuts mam kilka w spadku i wszystkie są bardzo fajne...

A w Arkadii zimą były w Zarze ogromne przeceny i jak ja byłam to akurat dziewczęcych było najwięcej....tak więc do lata.
W czasie ostatnich przecen byłam w Zarze w Arkadii...ale prawdę mówiąc widziałam tylko ubranka dla starszych dzieci a nie widziałam ciuszków dla niemowląt. Może źle szukałam...fakt, że wpadlam jak po ogień i leciałam do następnych sklepów:-D.
Do Factory nie jeżdżę, jak dla mnie za daleko.:sorry2:.

Ja prawko mam już z 6 lat. Wiecie, że nawet dokładnie nie pamiętam:zawstydzona/y: I uwielbiam jeździć:tak::tak::tak: Teraz naprzykład nie wyobrażam sobie jakbym mogla go nie mieć. Nie lubię tylko z M jeździć bo ten to z kilometra się drze "uważaj czerwone światło" (przynajmniej jakbym nie widziała) i takie tam inne pierdoły które generalnie bardzo mnie denerwują. :szok::wściekła/y:

reklama
Do góry