• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
Wczoraj jak byłam na zakupach to widziałąm jak maluch siedzący w trzykołowym wózku chico był w nim nie grzeczny chciał z niego wyjśc więc ten wózek się trząsł i gdyby go ojciec nie przytrzymał to by mały ten wózek wywalił. Więc 3 kołowcom, a tymbardziej z jednym kołem z przodu mówię stanowczo NIE.

my na pewno najpierw głęboki, a pozniej osobno spacerowy kupimy. w sumie to rodzice "sponsorują". Jakiej firmy nie mam pojęcia. Ufam tacie, ktory w branży artykułów dzieciecych jest od lat, a kiedys sam robił wózki. Ja podziele sie tym z wami dopiero w marcu 2012 zapewne, bo sami będziemy mieli niespodziankę. Na pewno udaną:-)

my na pewno najpierw głęboki, a pozniej osobno spacerowy kupimy. w sumie to rodzice "sponsorują". Jakiej firmy nie mam pojęcia. Ufam tacie, ktory w branży artykułów dzieciecych jest od lat, a kiedys sam robił wózki. Ja podziele sie tym z wami dopiero w marcu 2012 zapewne, bo sami będziemy mieli niespodziankę. Na pewno udaną:-)
hehe...tez masz tak fajnie jak my :-)...mnie sie od poczatku podoba bugaboo...kurcze nie jest jakis piekny ale naprawde jestem jakos nim zafascynowana... ten Mura tez mi sie bardzo podobal ale nie sadzilam ze jest az tak ciezki :-(
dla dziewczynki sliczny taki :)
http://bubumarket.pl/index.php?products=product&prod_id=886

Ostatnia edycja:
reklama
O ten Mura też wygląda nieźle. Ciekawe, czy go tutaj dostanę. W sumie ciężar mi nie przeszkadza, przynajmniej na początku, bo mieszkamy na parterze (i do sierpnia co najmniej będziemy tu mieszkać), niby wysokim, znaczy trochę schodów jest, ale zawsze mogę zostawiać wózek na dworze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry