reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Witajcie, A co sądzicie o muts joey? Bardzo mi się podoba no i ma duże koła co bardzo ułatwia prowadzenie. Przy pierwszym miałam x lander x1 i też był super

MEGA ZESTAW BABY MERC WÓZEK AGAT+FOTELIK+GRATISY (416543642) - Aukcje internetowe Allegro
to jest wozek Rafalka. jutro bede zamawiac:tak:mial byc Tako albo Coneco ale ciegle coz mi nie pasowalo w nich wiec teraz jest ten. mam nadzieje ze sie nie rozleci:tak:tym bardziej ze pewnie bede go uzywac tylko pol roku do kupna spacerowki lekkiej jakiejs:tak:a ten ma fotelik w zestawie i cena mi sie baardzo podoba:tak:kolor jeszcze nie do konca wybrany ale chyba czarno srebrny albo czarny z turkusem bo te inne jakies dziwne mi sie wydaja.a nie chce mu niebieskiego kupowac po porstu bo mi sie jakos zle kojarzy, ze chlopak zawsze ma niebieski:tak:

No wlasnie szkoda ze go zobaczyc nie moge ale za taka cene nawet nie boje sie ryzykowac bo wyglada na ok. a te 6 miesiecy chociaz to wytrzyma raczej:tak:tylko dlaczego tyle kolorow do wybory....w tych tanszych jest bardzo duzo ich i nie moge sie zdecydowac na kolor bo wszystkie podobne:tak:te lepsze wozki maja kila i jest latwiej:tak:

Mnie się podoba:

popiel-róż
oliwka-beż
grafit-błękit
granat-błękit
bordo-beż
oliwka-seledyn

Ale tak najbardziej to ten grafit-błękit :-)

blond fajny
My mamy tego xlandera zaklepanego, koleżanka którą spotkałam ugina tez go kupiła, ale ona też mieszka na wiosce:)

reklama
Do góry