reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
a moj juz nie jezdzi w nosidelku w wozku boo jest za mala.ma tylko 74 cm dlugosci:(i jezdzi w tym owczym spiwosku i teraz to ma dopiero wygodnie:)))a parasolke to tez bym chciala jakas...zastanawiam sie nad tymi z Coneco....

Moja Martynka jeździ teraz w tym i jak go nie zajedzie (mamy kolor zielony), to Bartek go odziedziczy. Jest fajny, bo ma wszystkie koła podwójne i lekki. Jedyny minus, że do prania trzeba go rozkręcić (nie ma rzepów, czy czegoś tam, tylko na śrubki i trochę z tym zachodu) Może jeszcze brakuje szybki w budce, ale ona jest ruchoma i można ją mocno złożyć albo zupełnie wypiąć i tylko parasolkę na lato zamontować.
Wózek SATURN,CONECO +7xSUPERGRATIS+WYS 0zł, Wwa (528578318) - Aukcje internetowe Allegro

Ja się ostatnio do M śmiałam że chyba nie sprzedam nikomu mojej kołyski po smerfie. Normalnie to chyba będzie jedyna rzecz za którą będę tęsknić. I na samą myśl że mały niedługo z niej wyrośnie robi mi się tak smutno:-:)-D

Ja tak miałam z misiowym kombinezonem i już się łudziłam, że aukcja będzie nieważna, bo mieliśmy trochę problemów z kontaktem z babką co odkupiła, ale niestety poszedł w obce ręce :-(

A teraz mamy w dalszym ciągu Tako jumper i w kwietniu na bank będzie już spacerówka zamontowana, bo Bartek z gondoli wyrośnie. Z Martyną zresztą też jakoś tak zrobiliśmy, że na wiosnę już przesiadła się na inny wózek, tylko wtedy mieliśmy deltim voyager od siostry, a ten wózek to jak czołg - fajny był :-)

Czarna - a mi się podoba bardzo ten drugi co linka podałaś...

właśnie nie wiem, czy kupować parasolkę, bo w sumie do swojej Teutoni mam specerówkę, składa się ze stelażem, rozkłada na płasko i lekka w miarę, a tak to chustę mamy jeszcze... zobaczymy

mi tez chyba będzie szkoda rozstawać się z rzeczami mariki - najchętniej pożyczyłabym komuś (ciążowe rzeczy pozyczyłam) - ale dziś się dowiedziałam, ze przyjaciółka w ciązy to może będzie przydatne

A ja ciagle mysle o spacerówce i jak tylko sprzedam swój wózio to oczopląsu dostane tyle tego i tak naprawde nie ma idealnego bo kazdy ma cos w sobie i nie wiedomo który wybrac:baffled:

A ciekawe jak nasz wózek sprawdzi się jako spacerówka.
Wygląda dobrze a jako głęboki jest bardzo wygodny (tylko trzeba koła dopompować:-))

a dziś złapałam gume:), M skleja właśnie dętke, zrobie kiedyś zdjęcie błotka i przesle

Kiedy można przesiąść się na spacerówke bo u mnie gondola jest już maława

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry