Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzięki dziewczyny
Akurat chciałam pisać, że jednak go znalazłam
Wiem, wiem, że taki maluch to mamy ma dość podczas spacerów, ale jak widzę te niektóre maleństwa co to jedzie tyłem do mamy i czpeczkę ma na oczach, albo zamiast siedzieć, niefortunnie przechyla się i w takiej "zgniecionej" pozycji następne 15 minut jedzie to we mnie wrze
Ale kurcze mie brałam go pod uwagę w ogóle, a teraz się zastanawiam
A co powiecie o długości gondoli, czytałam, że 76cm ma?
czyli znowu co doświadczona mam to inna opinia- kangurka pisze ze przekladane siedzisko jest zbedne, mucha ze jak najbardziej moze sie przydac. Mysle ze my pierowrodki nigdy nie bedziemy pewne czy dokonalysmy dobrego wyboru dopoki nie zaczniemy uzywac spacerowek w praktyce...pewnie dobrze miec taka mozliowsc w wozku ale i bez niej sie pewnie obedziemy
Pozostaje rozegranie dylematu samej ze soba
Oli- u mnie tez byla rozgrywak pomiedzy mystsy a x-lander. Zadecydowała cena![]()
karolaola, właśnie dlatego młoda jechała najpierw przodem do mnie. Bo na początku siedziała niepewnie, więc to nagle spadała na bok, albo jej czapa spadała, albo coś. Poza tym jest z tych dzieci co 'mama mama mama' i zdarzało się, że nie chciała usnąć we wózku dopóki mnie nie widziała. No i moja dłuuugo ulewała, więc wolałam mieć ją mimo wszystko na oku.
Ale devi ma rację, że pewnie da się bez tego przeżyć(bo taka sytuacja nie trwa wiecznie)