reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

a mój bujaczek Fishera wczoraj przyszedł i cały jest do składania i buuuu bo chciałam obejrzeć, ale to za szybko na składanie, potem będzie leżał i się kurzył...

reklama
jak to z nogami do góry:confused2:?
Kurcze, słyszałam różne opinie o tych kubełkowych spacerówkach, ale myslę że skoro dość dużo firm takie produkuje to nie mogą być niewygodne czy niebezpieczne dla dzieci. Co myslicie?

szuszu, myślę że w dobie internetu, gdyby to było naprawdę złe, niebezpieczne i w ogóle to użytkownicy by żywcem pożarli producentów na forach :D. A Ci musieliby zmienić te siedziska.
Takie jest moje zdanie.

A ja myślałam, że o wózkach bliźniaczych/ rok po roku już wiem wszystko i byłam zdecydowana na x-landera, ale po nocach spać nie mogłam, że nie będę mogła niemowlaka mieć na oku.
I teraz waham się między 3 wózkami- doradźcie, który najlepiej...

1. X-lander X-LANDER X-TWIN 2010+GONDOLKI SOFT CARRIER WYS.24H (1497770583) - Aukcje internetowe Allegro
2. mikado HIT Polski wózek bliźniaczy DUET MIKADO +GRATISY (1497499765) - Aukcje internetowe Allegro
3. hawana MaxBaby Duet Hawana + 2 ŚPIWORKI - 51 KOLORÓW!!! (1473195775) - Aukcje internetowe Allegro

na głowę już dostaję, czuję dokładnie to samo kiedy wybierałam pierwszy wózek :D

jak to z nogami do góry:confused2:?
Kurcze, słyszałam różne opinie o tych kubełkowych spacerówkach, ale myslę że skoro dość dużo firm takie produkuje to nie mogą być niewygodne czy niebezpieczne dla dzieci. Co myslicie?

wszystko zależy od konstrukcji spacerówki :) idż do sklepu i zobacz na zywo kubełkowe spacerówki. odchylając dziecko do spania odchylasz cały kubełek czyli jak w fotelikach samochodowych głowa na dół nóżki w górę ....

mucha nie mam doświadczenia jeśli chodzi o podwójne wózki ale z tych podanych to mi sie spodobał ten trzeci (a propo bo chyba mnie cos ominęło będziesz miała bliźniaki?)

Gabinia, ale ja absolutnie wykluczyłam wózki gdzie dzieci siedzą za sobą. Chce mieć je obok siebie i najlepiej na początku przodem, żebym mogła spokojnie spacerować.

Cokies, mam jedno w brzuchu dziecko;). Ale mam córkę 8,5 miesięczną która póki co porusza się na swoich turbo-kolanach, względnie przy meblach dziarsko maszeruje na stopach:D. Zresztą nawet jeśli (a pewnie tak będzie) zacznie chodzić do momentu porodu, to przecież nie będę jej ciągała za sobą kilometrami, więc muszę postępować jak z bliźniakami:).
I też skłaniam się ku 3... ale nie dane mi zobaczyć na żywo przed zakupem;)

Ostatnia edycja:
reklama
a mi się podoba pierwszy, chodź bardziej w wersji pojedynczej. A podwójne to bardziej te co Gabinia wkleiła. I w praktyce podejrzewam wygodniejsze, nie każde drzwi są tak szerokie

Do góry