reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

boshe dziewczyny a ja dalej jestem niezdecydowana:dry:
codziennie wymyslam inny wózek, już mi się wszystkie pokiełbasiły i nie mam zielonego pojęcia który chcę :dry::no:

zazdroszczę wam podjętych decyzji..... eh...:dry:

reklama
Maggie,super te mutsy. Mi sie bardziej bezyk podoba,ale jak baba nie chece dac go na zywo zobaczyc to cos mi tu śmierdzi....i chyba w takim ukłądzie bym go nie kupowała...

ten chicco ma znajoma z placu zabaw:) i bardzo sobie chwali zwlaszcza ten mega wielki kosz pod wózkiem. Miescie jej sie tam absolutnie wszystko,a to duzy plus. No i troche juz niem jeździ i ja osobiscie nie widze,zeby był jakis zniszczony,zapsuty czy cos w tym stylu. A wiem( bo czesto ja spatykam),ze jeździ tym wózkkiem po zakupy na targ i obizawsze jestesmy tak obladowany jakimis ziemniakami,właszczyzną i inna masa zielska i owoców,ze az dziw,że te nasze wózki sie nie zapadają od tego cięzaru...i jeszcze dzieci w srodku przecież!. Takze chyba wytrzymały ten chicco. A i z tego co widze,ja mam cybex onyx,to w porobnanie z moim to jest znaczenie szersze siedzisko,takze chyba bardziej komfortowo sie w nim jeździ z perspektywy dziecka:). to tyle co wiem. Moge sie jeszcze jej podpytac o jakies szczególy ,jeśli chcesz. Dzis na plac zabaw nie ide,ale jutro na pewno bede i ją tam spotkam,a jak nie to na targu bo jutro wtorek czyli dzień targowy u nas:).

Natt, dziękuje Ci bardzo, samo chodzenie na targ mi wystarczy :-) Wozek jest lekki a jeśli pojemny i do tego wygodny to juz super. Docelowo, jak wróce do pracy to moja mam bedzie siedziała z małym, więc lekki wózek jak dla niej jest super, a że Ona uwielbia zakupy na targu :-D to pomieści wszystko w nim.

Maggie-jestem tego samego zdania co Natt-jeśli baba nie chce pokazać na żywo wózeczka to widocznie ma coś do ukrycia przecież powinno jej zależeć na sprzedaży bo po to go wystawiła -ale najwidoczniej ma coś do ukrycia -zdecydowanie odradzam zakupy u takiej podejrzanej osoby

Dzięki dziewczyny. Mnie też się ten beż bardziej podoba ale baba już nie odpowiada nawet na maile więc problem z głowy.

Laski potrzebuje pomocy przewertowalam troche stron i nie znalazlam nic ( mozliwe ze nie zauwazylam) o fotelikach sam. Wiem ze jest to temat o wozkach, al nie wiedzialam gdzie mam umiescic pytanie. Powiedzcie jaki fotelik macie na oku albo juz kupilyscie

kupuję fotelik razem z wózkiem w komplecie 3w1.Fotelik w zestawie taki typowy dla najmłodszych do 13 kg. z wkładką dla noworodków :tak:

reklama
aankaa pewnie jako jedni z nielicznychzdecydowaliśmy się na wózek 2w1 i dokupiliśmy bezpieczniejszy fotelik niż proponowany ten do wózka- zdecydowaliśmy sie na firmę - britax- wystepuje też pod nazwą romer BABY-SAFE plus II ale nie ukrywam, że to nasz najdroższy zakup ale będziemy z maluszkiem dużo jeździć więc postawiliśmy na najbezpieczniejszy niby.

Do góry