reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

śliczny

Podczas szukania spacerówki doszłam do jednego wniosku... wszystkie różowe mi się podobają, nieważne jaki model :-D:-D:-D ale przecież nie kupię Szymonowi różowego wózka

reklama
Panna Migotka -twardy masz orzech do zgryzienia. Chicco prezentuje się porządnie i nie wygląda na taki malutki...a tu niespodzianka.

Przekopałam ostatnio całe allegro przy okazji poszukiwań nowego wozu dla Lady ( a raczej Tymka). Lady wklejała zdjecie wózka na wątku " alegro i pierdółki". Myśle, ze jak go troche potestuje to podzieli się spostrzeżeniami:blink:
Cieżko było, a to to podnóżek niregulowny to oparcie za krótkie, ech...
Przy tych poszukiwań natrafiłam na wzóeczek który mi się podoba-
Mamas And Papas Ziko Frankie , to już dla wiekszego szkraba...
stroller.jpg

Szopek, wózeczek fajny, tylko te małe kółeczka mnie przerażają. W moim też są małe i już zdążyły się powykrzywiać i pocentrować na krzywych chodnikach. Pasowałaby mi spacerówka na dużych kołach, ale takie są po pierwsze ciężkie, a po drugie nie jest ich za dużo. A niestety muszę zapitalać z wózkiem na drugie piętro. Gdybym mieszkała na parterze, kupiłabym tako.

Szopek, wózeczek fajny, tylko te małe kółeczka mnie przerażają. W moim też są małe i już zdążyły się powykrzywiać i pocentrować na krzywych chodnikach. Pasowałaby mi spacerówka na dużych kołach, ale takie są po pierwsze ciężkie, a po drugie nie jest ich za dużo. A niestety muszę zapitalać z wózkiem na drugie piętro. Gdybym mieszkała na parterze, kupiłabym tako.

Ja mieszkam też na 2 piętrze w dodatku mało silna jestem i muszę swój na raty znosić . Zazwyczaj jednak ktoś mi w tym pomaga. W Kielcach mieszkałam w takim bloku, gdzie na parterze była wózkarnia, wszystko cacy. Nikt nie gramolił się na piętro.
Niby u nas w mieście jest spokojnie, ale znając siebie i podatność na prawo Murphiego to pierwszej nocy jakiej bym zostawiła na klatce schodowej na parterze, ktoś by mi go zwinął. Miałam tak kiedyś z rowerem. Nic nie kradli, spokój, dziadek kupił mi górala ( rower nie człowieka;-)) i pierwszej nocy mi ukradli z piwnicy. Nawet nie zdążyłam pojeździć, bo poźna jesień była...

Jak byś miała Tako to ci by nie było żal klamotac tym po każdym schodku. W góre na włoka byś ciagneła. :-p

Przy tych poszukiwań natrafiłam na wzóeczek który mi się podoba- Mamas And Papas Ziko Frankie , to już dla wiekszego szkraba...
super wózio :-)

Trochę mnie Panno_Migotko zmartwiłaś, żee Iga nie mieści się w chicco, bo jutro będziemy mieć enjoya i miałam nadzieję, że Szymon trochę nim pojeździ

Pola, to może ze względu na ciepłe ubranie. Zauważyłam, że sporo dzieci podobnie wygląda w wózkach, jak są w kurciochach. Może to jest normalne, a ja przesadzam?

migotka a jaki masz chicco ? ja miałam przy jasiu ct o4 i w wieku 2 lat niecałych naet dziecko sie nie mieściło :/ więc generalnie te wózki ...te modele sa na drobniutkie dzieci tylko :( bardzo waziutkie siedziska niestety :(

Mam chicco ct 0.1. Nie wiem, czy tylko ten model ma takie ograniczniki na oparciu, które są strasznie wąskie i dziecko w kurtce siedzi z rękami do przodu.

Ja sprawiłam mojej taką spacerówke
Nic mnie nie kosztowała, bo to wymiana po drugim krzesełku do karmienia. Nic innego nie było w baby-maxxie, tzn. było chicco, ale na żywo wydawało mi się nijakie:sorry2:

reklama
Bardzo zgrabny wozeczek, ja mam concord fusion i jest jak krowa, w autobusie sie nie mieszcze, a maz mi ciagle wypomina, ze sie na niego uparlam, a teraz niegdzie nim przejechac nie moge(niestety ma racje). Wczoraj natomiast wynalazlam sobie podwojny wozeczek w jaki sie zaopatrze jak kiedys 2 dzidzia na swiat zawita Leebruss Twin Zoom Ultimate Travel System Pushchair Gold SV6 from Babyoka online baby shop
podoba mi sie, ze dzieciaki moga na siebie patrzec, a nie 1 musi sie patrzec w oparcie przed nim :)

Do góry