reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Wiki spi na spacerach duzo, no i potrzebuje go do celow i transportowych bo czesto jezdze komunikacj miejska do rodzicow i czaem do auta tez go wkladamy ale i spacerowo poniewaz duzo chodzimy, no i kosz na zakup bo na zakupy w wiekszosci tygodnia chodze sama z malym ... myslalam nad takim wozkiem Babylook Wygodny Wózek Spacerowy - Przekładany (484880134) - Aukcje internetowe Allegro
pewnie zadna z was go nie zna ale tez nad tymi myslalam

BABYACTIVE super lekki wózek SLAPI NOWOŚĆ 2008 (485220168) - Aukcje internetowe Allegro

MAGIC 4 Baby Design espiro -aluminium TYLKO 6 kg (481319052) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja moge powiedziec tylko tyle ze mam taki wozek w stylu jak ten pierwszy co dalas linka,Vanesska jezdzila w nim od 5 miesiaca i do dzis go uzywamy jak idziemy na dluzsze spacery,czyli prawie 3 lata bedzie niedlugo. Na tym pierwszym jest napisane ze do 25 kilo obciazenie i ze ma 35cm szerokosci siedzisko,pozostale nie maja okreslonej wagi dziecka i wygladaja na wezsze co nie za bardzo tez jest dobre i wygodne dla dziecka i pewnie sa gora do 15 kilo.i taki material na podnozku wydaje mi sie nie za bardzo praktyczny.Wiem z doswiadczenia jak nie raz buty wygladaja po placu zabaw czy innym soacerze w blocie ;-)

Ostatnia edycja:
i ten pierwszy chyba kupie,
wydaje mi sie najbardziej praktyczny pozatym ma przekladana raczke wiec bedzie bardzo wygodny i i wlasnie ta waga az do 25 kilo moj wazy juz prawie 11 wiem ze teraz juz nie bedzie tak przybieral ale mimo wszystko wozek bedzie mi potrzebny na dlugo.

U mnie tez Ola wrócił temat kolejnego dziecka. Kuba powiedział, że on chciałby jeszcze dwoje, ale to może być w naszym przypadku nierozsądne więc "poświęci się" i wyrazi zgodę na jedno :-)
no i tak wczoraj sobie śmigałam po stronie emmaljunga (ciągle jeszcze się zastanawiam na scooterem) i zauważyłam, że produkują nosidła do spacerówek, które moga pełnić funkcję gondoli, a po przeróbkach śpiworka. to jest rozwiązanie dla osób, które nie chcą mieć godnoli, spacerówki i fotelika. :tak:

Salik agnieszka gdybys kupila ten wozek babylook to napisz pozniej opinie o nim.Zastanawiam sie czy go kupic ale dopiero na wiosne.

Wiki to wozek implasta,ten z gondola i spacerowka,na zdjeciu byla spacerowka ktora ma 30cm szerokosci siedzisko i jak widac w cieplym ubraniu jest na styk dla takiego dziecka a co powiedziec pozniej..Dlatego ja kupujac ten wozke pisalam ze jest to wozek na pierwsze miesiace a pozniej na wiosne zainwestuje w dobry nowy wozek spacerowy bo ten po Vanessce to juz ma tapicerke na budce zniszczona i wstyd nim jezdzic ;-) I taki wozek musi miec przynajmniej 35cm szerokosci siedzisko,nie mniej.

Wymiary rozłożonego wózka (dług. / szer. / wys.):

105 cm /50 cm /100 cm

Wymiary złożonego wózka (dług. /szer. /wys.):

100 cm /50 cm /50 cm

Wymiary siedziska (szer. /dł.):

35 cm /35 cm

Wymiary oparcia (szer. /wys.):

35 cm/40 cm

Waga tylko: 10.8 kg

troche jest ciezki tezn wozek ale tak strasznie mi sie podoba, kurde tylko sie boje jak bedzie wygladal na żywo

reklama
Do góry