Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nareszcie konkret :-) tez jestem zdecydowana czekam jeszcze na M i zamowimy moze znajde na innej aukcji z folia i ciekawe czy mozna kupic drazek albo czy sa uniwersalne drazki do wozkowWiktoria ja bym się zdecydowała!tylko folie musisz mieć na deszcz!
więc czy na pewno to konieczne

ten tańszy to chyba starszy model. Widziałam ten za 1499 w rzeczywistości. Jest duży, ale lekki tylko nie podoba mi się jego budka. widziałam też ten z Niemiec. Niedawno u lekarza mama z dzieckiem przyjechała w takim modelu. Fajnie wyglądał.
Ja ponownie też bym nie kupiła 3kołowca. Chciałam kupić Jane Slalom lu Maclarena MX3, ale się rozmyśliłam. Kupię jakiś tradycyjny.

Dziewczyny macalam wczoraj Coneco Solar! :-)Stal u mnie na klatce chyba ktos w odwiedzianch do kogos przyszedl:-)No wiec postanowilam go oblukac i wyglada calkiem solidnie! Macalam siedzisko kolka raczke! Gdybym dzis miala wybrac to chyba kupuje ten! Gorzej jakby mnie ktos na tym macaniu zlapal-jeszcze o kradziez bylabym osadzona!
hehe

Mi osobiście się podoba ten i cena tez super ;-) tylko nie wiem bo siedziesko ma szerokość 31cm![]()
ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy aktualnie jeździmy tym Wózek QUATRO TOUR DELUXE GRACO SUPER PROMOCJA !!! (529391348) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i nie zamierzam zmieniaćwczesniej przy Wiktorku tez miałam Graco, ale wiem że np. OlaK. miała tez Graco i nie była zadowolona...

kangurka no niby tylko ok stowki drozej ale dla mnie przy takich wydatkach jak mi sie zlozyly to duzo nie dokladam i mam lozeczko turystyczne albo fotelik do auta o szcepionce nie wspomne czemu to wszytsko takie drogie![]()

Tak. Głownie ze względu na 3kółka. Jedziemy w wakacje nad morze i chciałam mieć wózek, który poradzi sobie z piachem. Często też chodzę na piechotę na Stare miasto. Tam wszędzie są podjazdy dla dwuśladów. Jakoś sobie radziłam, ale chyba już mi się nie chce szarpać z wózkiem :-)Kinia, a czemu zrezygnowałas ze Slaloma? tylko ze względu na 3 kółka?? A dotykałas go moze?
Z tymi cenami może tak być.Co do Nomadów - wiesz zastanawiam sie czy ta różnica w cenie to nie jest tak jak ktos kiedys wrzucał linka - te polskie wózki kosztuja kilkaset zł u nas, a za granicą te same dwa razy wiecej!
A co z tą budką Kinia nie tak?? Napisz.