• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wózki

ja napewno kupię czterokołowy.no chyba, ze cos sie zmieni, bo dziś moi Rodzice zapowiedzieli, że kupią nam wózek, to zobaczymy co wybiorą jak by do tego doszło.:-)

reklama
:happy2:mi sie wydaje ze jesli rodzice decyduja sie to powinno byc tak ze daja na wozek a nie stawiaja warunki jakie maja byc :-) moi rodzice powiedzieli ze dadza polowe.
a my wozek mamy za 300zl wiec kwota 150zl za wozeczek jest wprost rewelacja i to w dodatku nowy wozek bo gondola byla uzywana tylko pare razy a spacerowka wogole :-)

Przypomnialo mi sie mamy znajomych malzenstwo z dwojka dzieci rodzice dawali im na urzadzenie mieszkania ale mowili wprost "macie kupic takie i takie meble" i tak ze wszystkim masakra wogole co sie dzieje z tymi ludzmi Łania oczywiscie bez obrazy tylko poprostu tak mi sie nawinelo jak wspomnialas o rodzicach buziaki
:-):-):happy2::happy2::-):-):happy2::happy2::-):-):happy2::happy2::-):-)

Wiktoria - tu akurat w pełni się z Tobą zgadzam.:-) Chociaż wiadomo - czasem Rodzice poprostu bez zapowiedzi dadzą jakiś prezent np. do domu no i siłą rzeczy się z tego korzysta... no ale jeśli chodzi o wózek, to niebardzo wyobrażam soie, żeby moja Mama wybrała wózek "pod siebie" tylko... no chyba, że chce być pełnoetatową babcią.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry