reklama

Wózki

reklama
Myszko, czy Ty też jesteś majóweczką?
Graco spree wygląda ok, sprawdź tylko jaką ma długość po rozłożeniu (żeby służył Ci długo i nawet duże dziecko mogło w nim wygodnie spać na spacerze, żeby mu nózki nie zwisały - czy podnosi się podnóżek?). No i czy zamierzasz w nim wozić maleństwo od początku?

Graco ma jeszcze fajny model mosaic, który składa się jak parasolka, a spree chyba składa się jak to mawiaja sprzedawcy w sklepach z wózkami "w kopertę", czyli zajmuje trochę więcej miejsca w aucie.

Szopek, ładny wózio! Czy obie fotki przedstawiają własnie ten, który masz? bo wydają się rózne kolorystycznie? Czy te kolorki są jednak takie same a w innych proporcjach?

Ladnie wyglada wozeczek ale gondolka bardziej mi sie podfoba,spacerowek nie lubie takich duzych i na takich kolach,mam taki wielofunkcyjny na duzych kolach i w sumie spacerowka jest podobna ale mi ona nie pasuje dlatego zmienilam na lzejszy wozek.A wozek stoi praktycznie nie uzywany byl

Dzisiaj jade tez ogladac wozeczki po dotykac a z allegro zamowie:)

Iwonka, jakie wózeczki i gdzie będziesz oglądać?
Ja się wybieram dziś po 13 obejrzeć sobie na żywo kolorki spacerówek w sklepie przy Al. Solidarności, wiem że tam są te kolory które mnie interesują.

A gdzie na Solidarnosci ? po naszej stronie czy po drugiej ?
Myslalam o moze Swiat dziecka...jest tam wybor? i tu niedaleko jest tez taka hurtownia mala....

reklama
Iwonko, w Solidarności między placem Bankowym a Jana Pawła są dwa sklepy po obu stronach ulicy (maja jednego właściciela). Jest tam duzy wybór!
W Świecie Dziecka też jest sporo, tylko oni tam wydają się zainteresowani wciskaniem klientom absolutnie najdroższych rozwiązań jakie mają. Ale obejrzeć można!

Ja w ogóle obejrzę sobie wózki w Solidarności, ale zamówię w sklepie u znajomych przy Dźwigowej. U nich są sporo niższe ceny, np. "mój" peg perego kosztuje w świecie dziecka 1269, a u nich 1128, no a poza tym to jednak u znajomych ;-) oni mają stronę emaluchy.pl (niestety mimo Twoich wskazówek linki mi nadal nie wchodzą)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry