reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Kochane jesteście, dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi :tak::tak: No własnie też zaczęłam wspominać wszystkie rozlane soczki, rozciapciane chrupki kukurydziane, wieczne pranie jasnego obicia wózka Maksia... i chyba zdecyduję się na ten ciemniejszy!

OLU, i ja zgodzę się z dziewczynami...ten ciemniejszy jest praktyczniejszy, a możesz go rozjaśnić wkładając jakiś kolorowy kocyk :):):)

Ola, tak jak piszą dziewczyny, wzgledy praktyczne przemawiałyby za tym ciemniejszym, ale on taki trochę smutny jest... Mi podoba się o wiele bardziej ten jaśniejszy. A z drugiej strony, to pranie chyba nie jest aż takie uciążliwe... Ja tez dosyc często piorę swoje wózki, okrycia z fotelika samochodowego czy krzesla do karmienia i nie narzekam. Ale oczywiście decyzja należy do ciebie:-)

Iwonka, nie wiem jak spacerówka w implascie bolderze, ale w driverze jest calkiem spora. Kubas mieści się w niej do tej pory w zimowym kombinezonie, a do malutkich nie należy :-)

Wiecie co Dziewczynki, jak zaczynałam pisać na tym forum, to byłam w 100% zdecydowana na ROANa, ale wczoraj zaczęłam myslec tez o tym wózku, który pokazywała Iwonka (nie IMPLAST-ten drugi) i mam dylemat :baffled::baffled::baffled:
Bo z jednej strony chcę taki tradycyjny wózek, ale z kolei spacerówki są fajniejsze w tych, które Wy pokazujecie (np. HAUCK TRAXX Jaguar) i teraz sama nie wiem :-(

Zastanawia mnie tylko jedno, czy w tych wózkach, a dokładniej w spacerówkach, dziecko może leżeć na płasko tak, żeby mu nóżki nie wisiały

A ja bylam w sklepie teraz innym z wozkami i ............graco nie kupuje! A tak mi sie podobal ale jak zobaczylam na zywo ta niby gondolke to sie przerazilam! Ona ma ponizej 60cm! To przeciez jest do niczego...
Pola i tu jest wlasnie problem,bo ja tez bym chciala miec gondole ladna duza i tradycujna nawet ale spacerowke chce miec zwinna w miare lekka i wygodna oraz wygladem ladna czyli napewno zadna nie bedzie pasowac z tych wozkow klasycznych.I jednak na duzych pompowanych kolach jest nie dla mnie spacerowka........teraz sobie po jezdzilam i bez dziecak w srodku i bylo mi ciezko wiec ja nie chce ,spacerowka musi byc idealna bo dwa lata bedzie uzywana.Niestety ten coneco jako spacerowka nie rozklada sie na plasko....tzn ma on funkcje kolyski i cale siedzisko przechyla sie do tylu...Ja mysle ze to nie jest takie zle,bo gondola ma 85 cm czyli jest wielka i ma podnoszone oparcie wiec do 9 miesiaca pewnie dziecko sie po wozi w niej a takie juz dziecko mozna normalnie w takiej pozycji w razie gdyby zasnelo na spacerze przewozic jakby w kolysce...

reklama
A ten wozek kosztuje tyle kasy a podobny jest do tego coneco i tez ma funkcje kolyski w spacerwoce wózek 3w1 ovo brevi nowość w polsce+GRATISY (305874561) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

V3 CONECO SUER GRATISY PEWNY SPRZEDAWCA WYS.Ozł (310061300) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/coneco-v3-9865/

Tu sa za i przeciw takiej pozycji w wozku ale przypominam ze to dotyczy tylko kiedy dziecko spi i jest male ponizej 5, 6 miesiecy .A mysle ze ta gondolka pojezdzi sie dluzej spokojnie nawet zima w kombinezonie bo juz i tak przy pozycji z oparciem mbo dziecko bedzie ciekawe swiata :)

Do góry