Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Facet w sklepie mówił mi o 2 tyg., ale dobrze że piszesz, to sprawdzę jeszcze gdzieś, żeby się nie okazało, że Mały będzie na świecie, a tu na dzień dobry rodzice nie zorganizują mu brykiPola ja tez jade ogladac te wozki w tym tygodniu znalazłam taki sklep w krakowie co go na pewno ma. Jak bedzie ok to zamawiam (słchyba ze cos innego nam wpadnie w oko) czytalas ze na zamowienie trzeba czekac 4-5 tygodni bo producent sie nie wyrabia ?

no nie ktore wozki jak sie zlozy ciezko do bagaznika wcisnac my mamy kombi wiec nawet chwile sie nie zastanawialam czy wejdzie ten nasz ciezar do bagaznika czy nie musisz jakos wymierzyc moze czy cos zmierzyc bagaznik niewiem jak sie to robino ja bym sie na miejscu Twojego malenstwa zbulwersowala jak by mi rodzice taki numer wykrecili heheFacet w sklepie mówił mi o 2 tyg., ale dobrze że piszesz, to sprawdzę jeszcze gdzieś, żeby się nie okazało, że Mały będzie na świecie, a tu na dzień dobry rodzice nie zorganizują mu bryki![]()