Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pola na w tych sklepach internetowych i na Allegro tak pisze ale moze w zwyklych sklepach to beda mieli jezeli maja na sklepie to na pewno ale jak beda zamawiac jakis kolor to nie wiem
W ogóle babki bardzo niemiłe chciały mi wcisnac jakis wozek niby podobny do Roana tylko ze wygladał jak pozal sie boze i skrzypial a przeciez nowy podobno
W ogole zaczela najezdzac na Roana ze tylko rok gwarancji i ze czesci nie ma bo to nie poilski na to ja jej ze jak produkowany pod czestochowa to chyba polski i tyle juz o nim słyszałam a o tym dziwnym to nigdy w zyciu Poza tym i tak bym nie kupila tam bo obsluga fatalna
a ja na nogach zapylałam tyle do tego sklepu bo nie bylo gdzie zaparkowac Pola napisz mi jak dla ciebie ten wozek na zywo ogladałas moze Emaljunge dla porownania?ty chyba nie mieszkasz w krakowie? bo nie wiem czy to ty o tym pisalasjak tak to napisz gdzie znalazlas ten wózek na zywo?

ja mam Emmaljungę i nie można jej niestety porównać z niczym ;-)
to super wózek i jeśli zamirzasz jeszcze mieć dzieci więcej to myślę że warto zainwestować. można poszukać gdziesz wyprzedaż kolorystyki 2007 ja tak kupiłam swoją Emmaljungę za 1450 zł