reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Pola - nie wiem czy efektowny, czy nie, ale ciesze sie, ze udalo nam sie podjac decyzje... bo im wiecej wozkow ogladalam, tym mniej mi sie jakikolwiek podobal i tym wecej wad znajdowalam... zreszta nie ukrywajmy, w tym tez widze male wady, ale idealu nie znalazlam niestety, a te blizsze idealu mialy malo idealna cene jak dla mnie... (ok. 4.000zl) No ale ciesze sie, ze juz nie bede miala nieprzespanych nocy z mysleniem jaki wozek wybrac.:-D

reklama
Ja tak samo wybrałam model na który byłam zdecydowana za pierwszym razem ale go nie widziałam na żywo do czasu... i wybraliśmy go wspoólnie z mężem :-D
Jednomyslnie :yes::yes::yes:.A wózeczek to quinny speedi sx -lekki i zwrotny:-)Już na dniach zamawiamy któras z nas tez taki kupiła bo gadałyśmy wczesniej ale nie pamietam która:baffled::baffled::baffled::confused::confused:

papillon.jpg

Pola - faktycznie Iwonka pisala sporo o tym wozku, ostatecznie kupila tez Implasta, ale Volanta, tak jak i Madamagda z tego co pamietam.

Kathy - ten wozeczek o ktorym mowisz kupowala chyba Dotkass. :-)

[

Kathy - ten wozeczek o ktorym mowisz kupowala chyba Dotkass. :-)[/quote]

Tak też myślałam ale nie chciałąm sie pomylić i wiem ,że chyba jescze jakaś bo ,że jeje siostra taki miała i zadowolona to ona też taki kupiła -tylko która z nas nie wiem....:confused::confused::confused::confused:

Dziewczyny które chca kupić Roana, jest ogłoszenie na forum https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/roan-marita-kolor-nr-916-a-16125/ .
Ja nadal jestem zdecydowana na boldera, tylko teraz waham się jaki wzór tapicerki - w grę wchodzi czerwony w kwiaty, ale ładny tez jest beżowy w niebieskie kwiaty:sorry2:. W moim rodzinnym mieście widziałam też czarny w białe kule i zielony z nowej kolekcji. Mamie się bardzo podoba i też go testowała. Dla niej też jest ważne, żeby był lekki i łatwy w prowadzeniu, bo jest po operacji i ma się oszczędzać, a na spacery chce chodzić:-)

reklama
Do góry