reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózki

reklama
Dotkass a wlej mi zdjecie swojego koloru to ty masz ten apple?czy jakos tak?
Bo wiesz co na zdjeciu czy w katalogu te kolory całkiem inne niż w rzeczywistości i tu mamy problem:crazy::baffled:W sklepie na żywo mają zazwyczaj jeden dwa kolory i to wszystko a potem zamawiasz i roczarowanie....
A ten mój kolor na żywo widziałam a wogóle to mi sie podoba taki inny tylko nie dokupienia ewentualnie jest czasem na allegro ale używany a ja wole nowy bo gwarancja:tak:Ale na ten kolor choruje jak znadje to wkleje ci oki?

Kathy, ja mam kolor apple, nie mam zrobionego zdjęcia naszego wózka, ale w sumie z allegro to co jest to sa bardzo zblizone kolory Quinny Speedi SX+Gondola+Torba+Fotelik od SS RATY (344175160) - Aukcje internetowe Allegro, tu znalazłam bardzo przypominający ten kolor który ja mam i ten właśnie zestaw+ plus oczywiście moskitiera o której nie piszą, kocyk, folia przeciwdeszczowa na gondolęi pompka do kół, hmmm no i w torbie przewijak jest, no i inny kolor fotelika, bo wzięliśmy zielony, ten odblaskowy, nazywa się chyba limonkowy czy jakoś tak

Wiecie co... zaczynam głupieć od tych wózków :baffled:

Najbardziej to bym chciała, żeby mi ktoś kupił i byłoby po temacie

Chciałabym wózek z obszerna gondolką i pompowanymi kołami. Nie musi byc ani lekki, ani nie musi zajmowac mało miejsca w bagazniku.

Ponieważ kaskę dają moji rodzice to musi kosztować około 1000zł

Pola - ja tez juz zaczynalam wariowac przy wyborze wozka.:-D Co do tych linkow co wkleilas - na zywo nie widzialam zadnego, ale z tego co pamietam ten BEXA byl dosc mocno krytykowany na forum...
Natomiast ogladalam ciekawy wozek, spelniajacy Twoje kryteria... Jest to taki polski odpowiednik emmaljungi - naprawde solidne wykonanie, duza gondola no i wg mnie naprawde niezly wozek...
Wyprawki.pl Delti Puma w

reklama
Do góry