reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem :-p

oczywiście ..na allegro tez sprzedają sklepy :-p...wystarczy napisać meila z pytaniem o kolor .....
wiele sklepów oferuje pełna gamę kolorystyczną :tak:

No wiem, właśnie weszłam na allegro, żeby zobaczyć :-) i to jest poprostu limitowana wersja kolekcji 2007, więc pewnie ciężko będzie dostać, zobaczyłam na allego jedną więc może Ci się przyda Kathy QUINNY SPEEDI SX PAPILLON+GONDOLA+FOTEL+GRATISY (342837688) - Aukcje internetowe Allegro

Tak dotkass ten kolor raczej z kolekcji 2006 bo ponoc już nie dpstepny na bank w sklepie także nici ale ładny i dla dziewczynki by sie nadał.A twój kolor to ja chyba widziałam na żywo ale tylko gondolke i to w x-landerze jak ulica jechał -to ładniejszy jak na zdjeciu bo bardziej w zielony wpadał a na focie taki jakiś zgniły;-)ale to nic nie przejmuj sie :happy:Masz z głowy ja ten kolor wezme papilon na sklepie bobowózki.pl
bo tam maja po 2300 a bez przesyłki a na allegro po 2440 zł i + przesyłka -zawsze to taniej;-).

No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem :-p

Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwości :baffled: i po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było

Ufff... w koncu sie udalo! Dobra cena, bo wozek 799, a fotelik, ktory mozna wpiac to 259 zl. Na zywo naprawde fajnie sie prezentuje.

też go oglądałam i się zastanawiałam ale akurat w tym jak dla mnie za małe kólka ja potrzebowałam na duzych pompowanych ale inny z deltim mi się podobały i mają nawet niską cenę:-)

reklama
Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwości :baffled: i po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było
a czemu masz wątpliowści?

Do góry