Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na allegro jest pełno tego koloru![]()
Ale Kathy chyba chodziło o to że chciała nowy, a jest dużo używanych, bo podejrzewam, że tak jak mówiłam wcześniej jest to jeszcze starszy model niż 2007
...wystarczy napisać meila z pytaniem o kolor .....
oczywiście ..na allegro tez sprzedają sklepy...wystarczy napisać meila z pytaniem o kolor .....
wiele sklepów oferuje pełna gamę kolorystyczną![]()
Masz z głowy ja ten kolor wezme papilon na sklepie bobowózki.pl No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem![]()
i po prostu głupieję.Ufff... w koncu sie udalo! Dobra cena, bo wozek 799, a fotelik, ktory mozna wpiac to 259 zl. Na zywo naprawde fajnie sie prezentuje.
a czemu masz wątpliowści?Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwościi po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było