Nikita:)
Majowa Mama 2008
Wydaje mi sie że nie masz tak do końca racji, co do małych kółek. Mam taki wózek na mniejszych kołach, ale do tego ma dobrą amortyzację, więc jeżeli juz bedzie jakaś nierówność to raczej dziecko rozbuja niż wytrzęsie. Myślę że na chodnikowe wycieczki nie musi być wózek na dużych pompowanych kołach. Z tego co się naczytałam, na ten temat, to takie wózki sprawdzają się najbardziej na porych nierównościach, np. polna lub lesna droga. No ale każdy wybiera to co mu sie podoba . Pozdrowionka MajóweczkiJedno co moge polecicic przy wyborze wózka to napewno duże pompowane koła -ze wzgledu na dobra amortyzacje .Nie wyobrażam sobie nawet ,że mam wózek na małych piankowych kółkach a takiemu małemu jescze nowordkowi główka lata i podskakuje na wszystkie strony....
Nawet lekarze nie polecaja takich wózków bo dla zdrowia dziecka musi być amortyzacja a pozatym te nasze chodnikipozostawiaja wiele do życzenia -przeciez nie wszedzie sa polbruki i równości
.
Dlatego u mnie naważniejszym priorytetem przy wyborze wózka były duże pompowane koła;-).Pewnie wózki z małymi też są ładne ale serio nie praktyczne -DZIEWCZYNY TU TEZ TRZEBA PATRZEĆ NA ZDROWIE TAKIEGO MAŁEGO MALUSZKA!
Myślę,że ktoś z tych rad skorzysta![]()
ony....
.
;-).Pewnie wózki z małymi też są ładne ale serio nie praktyczne -DZIEWCZYNY TU TEZ TRZEBA PATRZEĆ NA ZDROWIE TAKIEGO MAŁEGO MALUSZKA!

To mi kochana napisz oki???Dzieki za odp.