reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

A ja próbowałam nawet czy on się tak wywraca jak wszedzie pisza o trójkołowcach ale nawet rozkołysany na boki nie za bardzo chce sie wywrócic no chyba ,że ktoś to z siła zrobi to może wtedy ale tk spoko naprawde próbowałam i jest oki -oczywiście bez dziecka w sśrodku -tak na sucho .
A pozatym nawet pokołysac można nim i wogóle choc za ty nie jestem....
Ogólnie jakbym miła kupic taki drugi raz pewnie bym się nie zastanawiała:no::no:
I kazdy kto ma przyzna racje:tak:;-):-)Prawda Dotkasss????

Prawda Kochana :-)

Kathy a to prawda, że siedzisko spacerówki jest pod kątem? tzn. nie tworzy kąta prostego?? Wiem, że nie ma pałąka, ale można dokupić od chicco. A co z podnóżkiem-jest regulowany? A i jeszcze jedno-czy rozkłada się na płasko? No i chyba spacerówka nie ma ochraniacza na nóżki.
Kurde sama nie wiem już teraz co robić....
Trochę ogarnia mnie panika, że wózia jeszcze nie mamy...

No właśnie, mam podobne pytania do tego wózka, to siedzisko wyglada, jakby dziecko było w pozycji półleżącej, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. No i ten podnóżek, mozna go regulować niezależnie od oparcia? to znaczy, czy on sie podnosi, jak obniża się oparcie, taka kołyska? nie wiem czy się dobrze wysłowiłam...
Bo wózek wyglada super, to jeden z moich faworytów, jeśli chodzi o spacerówkę

Spacerówka jest regulowana, podnóżek też, jeżeli chodzi o spacerówkę do speedi, bo w buzz jest koszmarna, mała, kubełkowa i z małą możliwością regulacji...jeżeli chodzi o tą spacerówkę nie mozna jej nic zarzucić, regulowana, szeroka na tyle, że mozna zrobić z niej leżącą całkowiceie, a dochodzi odo tego bardzo fajny śpiworek, który przykrywa wygodnie dziecko i odpinany jest z boku...dziewczyny nie ma się co zastanawiać...wózek jak dla mnie ideał...polecam...Myślę, że Kathy mnie poprze? :-):tak:

reklama
Anusia, bardzo ładny ten twój wózeczek, takie klasyczne wózki mają swój urok!

Spacerówka jest regulowana, podnóżek też, jeżeli chodzi o spacerówkę do speedi, bo w buzz jest koszmarna, mała, kubełkowa i z małą możliwością regulacji...jeżeli chodzi o tą spacerówkę nie mozna jej nic zarzucić, regulowana, szeroka na tyle, że mozna zrobić z niej leżącą całkowiceie, a dochodzi odo tego bardzo fajny śpiworek, który przykrywa wygodnie dziecko i odpinany jest z boku...dziewczyny nie ma się co zastanawiać...wózek jak dla mnie ideał...polecam...Myślę, że Kathy mnie poprze?
biggrin.gif
yes2.gif

Chodziło mi o speedi właśnie, buzz mi nie odpowiada ze względu na małe kółka z przodu, do mnie na wieś się nie nadaje... no i to siedzisko małe, widziałam dzisiaj na żywo. Ale speedi ok.

Kathy a to prawda, że siedzisko spacerówki jest pod kątem? tzn. nie tworzy kąta prostego?? Wiem, że nie ma pałąka, ale można dokupić od chicco. A co z podnóżkiem-jest regulowany? A i jeszcze jedno-czy rozkłada się na płasko? No i chyba spacerówka nie ma ochraniacza na nóżki.
Kurde sama nie wiem już teraz co robić....
Trochę ogarnia mnie panika, że wózia jeszcze nie mamy...

No właśnie, mam podobne pytania do tego wózka, to siedzisko wyglada, jakby dziecko było w pozycji półleżącej, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. No i ten podnóżek, mozna go regulować niezależnie od oparcia? to znaczy, czy on sie podnosi, jak obniża się oparcie, taka kołyska? nie wiem czy się dobrze wysłowiłam...
Bo wózek wyglada super, to jeden z moich faworytów, jeśli chodzi o spacerówkę

No właśnie....Ja tez miałam podobne obawy otóż ;z pałakiem nie ma problemu na allegro można dokupić który pasuje do speedi ,także z oparciem to jest tak,że tak zupełnie na płasko leżąco się nie rozkłada (ja tez myślałam że problem)ale nie jest tak źle myślę ,że dziecko jakoś pospi przecież to nie łóżeczko i nie bedzie spało w nim w nocy...:no::no::no:
A siedzenie spacerówki jest własnie takie pół leżące ale próbowałam i da rade regulować na takie bardziej "pod kątem "ale myslę ,że producent chyba "specjalnie"tego nie zrobił i taki urok speedi a pozatym jak bedzie pałąk to chyba nie bedzie aż takie ważne sama juz nie wiem....kurde nie ma idealnych wózków.Ale w wiekszości sa takie oparcia -z tych co oglądałam:tak::tak:;-).Podnóek regulowany i wtedy wózek wydaje sie pomiescic bardzo duże dizecko:szok::tak::tak:Także + dla podnużka.Co do ochraniacza na nózki to właśnie w speedim nie ma ale ja mam śpiwór z kolekcjii także nie bedzie problemu a jak pada można dokupic folie (ja mam oryginalną)i nie ma wtedy problemu:no::no::no:
Także same wybierzcie ja jak na razie zadowolona:-)A pozatym jak nie jestescie pewne oparcia weżcie ze sobą jakies "dziecko" do przymiarki w sklepie i same zobaczycie jak z ty oparciem wygląda:happy::tak:;-)No myślę,że troszkę pomogłam:sorry2:.

pola może ja ci pomogę... moja szwagierka ma własnie ten wózeczek który pokazujesz i wydaje mi sie ze jest on troche ordynarny przez te kółka poniewaz są one szerokie... ale nie narzeka na niego..
ja mam tez ztej serii tylko że chicco enjoy,nie mam zadnego linku wiec wpisz sobie to w allegro i poszukaj. moj kosztował około 600złotych i jest super woże mała w nim od 3 miesiecy i nie załuje że go kupiłam;-)moge go z czystym sumieniem polecic. jest do niego w zestawie ocieplacz na nóżki i folia przeciwdeszczowa.

reklama
ona ma ct 04... ma usztywniane oparcie. wiesz caly czas nim tak nie jezdzilam. na dobre uzywam go od 2 miesiecy,czyli na codzienne spacery,a tamten miesiać to tak sporadycznie,ale uzywałam. ja mam kolor czarno-zielony. wydaje mi sie ze on jest subtelniejszy niz ct 04.

Do góry