Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A ja próbowałam nawet czy on się tak wywraca jak wszedzie pisza o trójkołowcach ale nawet rozkołysany na boki nie za bardzo chce sie wywrócic no chyba ,że ktoś to z siła zrobi to może wtedy ale tk spoko naprawde próbowałam i jest oki -oczywiście bez dziecka w sśrodku -tak na sucho .
A pozatym nawet pokołysac można nim i wogóle choc za ty nie jestem....
Ogólnie jakbym miła kupic taki drugi raz pewnie bym się nie zastanawiała
I kazdy kto ma przyzna racje;-):-)Prawda Dotkasss????
Prawda Kochana :-)
Kathy a to prawda, że siedzisko spacerówki jest pod kątem? tzn. nie tworzy kąta prostego?? Wiem, że nie ma pałąka, ale można dokupić od chicco. A co z podnóżkiem-jest regulowany? A i jeszcze jedno-czy rozkłada się na płasko? No i chyba spacerówka nie ma ochraniacza na nóżki.
Kurde sama nie wiem już teraz co robić....
Trochę ogarnia mnie panika, że wózia jeszcze nie mamy...
No właśnie, mam podobne pytania do tego wózka, to siedzisko wyglada, jakby dziecko było w pozycji półleżącej, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. No i ten podnóżek, mozna go regulować niezależnie od oparcia? to znaczy, czy on sie podnosi, jak obniża się oparcie, taka kołyska? nie wiem czy się dobrze wysłowiłam...
Bo wózek wyglada super, to jeden z moich faworytów, jeśli chodzi o spacerówkę
Spacerówka jest regulowana, podnóżek też, jeżeli chodzi o spacerówkę do speedi, bo w buzz jest koszmarna, mała, kubełkowa i z małą możliwością regulacji...jeżeli chodzi o tą spacerówkę nie mozna jej nic zarzucić, regulowana, szeroka na tyle, że mozna zrobić z niej leżącą całkowiceie, a dochodzi odo tego bardzo fajny śpiworek, który przykrywa wygodnie dziecko i odpinany jest z boku...dziewczyny nie ma się co zastanawiać...wózek jak dla mnie ideał...polecam...Myślę, że Kathy mnie poprze? :-)