reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Jak na razie jestem zdecydowan na CHICCO, ale może macie jakieś pomysły na inne "parasolki"?. Będziecie w ogóle kupowały tego typu wózki?

Jak na razie jestem zdecydowan na CHICCO, ale może macie jakieś pomysły na inne "parasolki"?. Będziecie w ogóle kupowały tego typu wózki?

Ja bym chciała Maclarena, ale zapewne będę miała jakiś tam zwykły tani.

Jeszcze jak byłam w ciąży w sklepie przykuł wzrok Coneco ze względu na wygląd rączki. Z bliska okazało sie, ze tak tandetny, ze brak słów. Rączka nierówno odlana, materiał słabej jakości.:baffled:

Na razie nie planuje kupna innego wózka jestem z Haucka bardzo ale to bardzo zadowolona. W tym roku jednak nie jadę nigdzie na dłużej z młodym. Na przyszłe wakacje mam ambitne plany i muszę kupić jakąś spacerówkę parasolkę.:tak:

Ostatnia edycja:
Hej, tak mam Pliko P3. Na razie używam go do przewożenia Mikołaja z wpiętym fotelikiem samochodowym. Wózek mi się bardzo podoba, dobrze się prowadzi, łatwo składa, jest dość sporą spacerówką składaną w parasolkę. Jakby były jakieś pytania, chętnie odpowiem.
W linku od Poli wózio jest taniutki, ja zapłaciłam 999zł. Plus fotelik i baza. Ale uważam, że jest wart tej ceny, jak dotąd. Z tym że dla mnie będzie to druga spacerówka, wożona w samochodzie, na krótkie wypady, zakupy, itd. żebym nie musiała tachać ze sobą spacerówki od Emmaljungi.

A ja się Wam przyznam, że w ogóle nie miałam wózka głębokiego i Iga od początku jeździła w spacerówce. Mam chicco ct01, który rozkłada się praktycznie na płasko, a po podłożeniu czegoś było niemal całkiem płasko. Ale nie polecam tego wózka, bo ma okropne małe kółeczka i na każdym wyboju strasznie trzepie. Poza tym nie da się go prowadzić jedną ręką. I jakiś taki badziewny się wydaje, już zaczyna się giąć, skrzypieć, kółka ma scentrowane.

Byłam dzisiaj we wrocławiu i dokładnie sobie obejrzałam wszystkie wózeczki, o kórych Wam mówiłam

Definitywnie kupujemy chicco enjoy (chyba, że trafię peg pergo w dobrej cenie)

reklama
Do góry