Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dokładnie...jest takie powiedzenie ..polak mądry po szkodzie![]()

Lady a Ty jaka spacerowke mozesz polecic???Bo chyba juz kilka wozkow przetestowalas
Lady a Ty jaka spacerowke mozesz polecic???Bo chyba juz kilka wozkow przetestowalas

tak i tak zrobilam bo doswiadczeniu z pierwszym dzieckiem
Kiedyś Iwonka albo Lady Bird napisała, że lepiej zainwestowac w dobrą spacerówkę i kupić uzywaną gondolę.
:-) i mam zamiar swoim kupionym uzywanym wozkiem przejezdzic do wiosny bo jestem z niego zadowolona a dopiero wtedy kupie super spacerowke typu parasolka :-) Teraz jeszcze jezdzimy w gondolce,mam tez spacerowke do kompletu mojego wozka ktora zamontuje chyba juz nie dlugo bo Klaudia rosnie jak na drozdzach;-)dokładnie się z Tobą zgodzę, ja mam Haucka I coo, i jestem bardzo zadowolona, super amortyzatory i najważniejsze, że zabudowana, wygodne głębokie siedzisko i nie jest jak leżaczek, Zosia jeszcze w nim nie jeździ bo w gondolce ma troszkę miejsca - jeszcze;-)wg. mnie najlepciejsza spacerówką ( biorac pod uwage gdzie mieszkam - chodniki dupowate , góry , łaki ) są spacerówki firmy hauck ..jaguar, jeep
x- landery są tez dobre
dla mnie dlatego te firmy bo : duże siedziska ..wystarczają na dłuższy czas ...na lato i zime gdzie dziecko sie ubiera jak cebulke ;-)
i przede wszytkim ...amortyzatory ! są najlepsze jakie kiedykolwiek miałam przyjemność testować
nic nie czuc ..dziecko siedzi spokojnie i sie nie telepie .
Poza tym..duze kosze na zakupy ...i fajny dizajn
waga dość spora ale mi to wsio ryba ;-)![]()