reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Kwiateczek jak dla mnie nie praktyczny podnozek,juz widze te bloto z bucikow na nim....;-)

Keyko no tak,nadal nie zmienilam zdania i chce ten wozek,macalam go nie raz,obcych ludzi wypytywalam i i chce go miec :-) Jest dluga powierzchnia spania w razie co(90cm ktore sprawdzalam kiedys na Vanessce) wiec to tez mnie cieszy.

Kinia i Szopek mozecie mi jeszcze raz powiedziec jak sie nazywaja wasze wozki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pogubilam sie:sorry2:
mój to Jane Nomad. Ale to jest całoroczna spacerówka. :-)

Ja wczoraj widziałam maclarena, jakiego nie wiem może uda mi się go odszukać. Zaniepokoiły mnie wrażenia słuchowe, tzn. strasznie się klekotały i stukały te małe kółeczka. Jak dla mnie dyskwalifikacja:sorry2:
mi się gdzieś obiło o oczy (zaczynam jak Viola w Brzyduli :-)), że Maclaren XT klekocze.
http://www.allegro.pl/item557689596_maclaren_techno_xt_folia_wkladki_wys0zl_w_wa.html

Ostatnia edycja:
reklama
mój to Jane Nomad. Ale to jest całoroczna spacerówka. :-)

mi się gdzieś obiło o oczy (zaczynam jak Viola w Brzyduli :-)), że Maclaren XT klekocze.
MACLAREN TECHNO XT+folia+wkladki wys0zl W-WA (557689596) - Aukcje internetowe Allegro

To chyba ten- nie jestem pewna, bo wszystkie maclareny są podobne. Tylko tapicerke miał taką bardziej granatowo-szarą. Nie zaczepie babki i nie zapytam co to za model- zbyt często ją mijam i jakoś mi głupio, co innego na parkingu pod marketem;-) .

Do góry