matylda1405
Lipcowe mamy'09
goteczka mnie tez podoba sie ten wozek
juz zapisalam w ulubionych 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

dopiero przy czytaniu opinii gdzieś było o tym napisane

Prawdę mówiąc też zastanawiałam się nad opcją najpierw sama gondola a później spacerówka ale.. nie mam przekonania. Do jakiegoś 9-mca mimo wszystko potrzebny będzie mi stelaż do którego będe mogła wpinać fotelik samochodowy a jest to możliwe w przypadku wózków 'wielofunkcyjnych'. Zastanawiałam się nad opcją wózek wielofunkcyjny używany - taki jaki mi się będzie podobał, dobrej klasy (co nie znaczy że jakiś super drogi), zadbany, w dobrym stanie - tak na jakiś rok, rok z kawałkiem może??? ..no a później spacerówka w zależności od potrzeb. Jak będzie w praktyce? - jeszcze nie wiem. Te BEBECARY widziałam używane np. przez 4-9 m-cy za 1000-1400 zł razem z fotelikiem samochodowym.
i ma kilka fajnych udogodnień jak ortalionowa osłonka przeciwwiatrowa na nóżki - chowana w pałąku z przodu, osłona przeciwdeszczowa schowana w schowku w budce czy budka, która daje się naciągnąć z spacerówce aż do pałąka - co umożliwia osłonięcie np. śpiącego dzieciaczka przed deszczem czy ostrym słońcem.