matylda1405
Lipcowe mamy'09
goteczka mnie tez podoba sie ten wozek
juz zapisalam w ulubionych 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dopiero przy czytaniu opinii gdzieś było o tym napisane

Prawdę mówiąc też zastanawiałam się nad opcją najpierw sama gondola a później spacerówka ale.. nie mam przekonania. Do jakiegoś 9-mca mimo wszystko potrzebny będzie mi stelaż do którego będe mogła wpinać fotelik samochodowy a jest to możliwe w przypadku wózków 'wielofunkcyjnych'. Zastanawiałam się nad opcją wózek wielofunkcyjny używany - taki jaki mi się będzie podobał, dobrej klasy (co nie znaczy że jakiś super drogi), zadbany, w dobrym stanie - tak na jakiś rok, rok z kawałkiem może??? ..no a później spacerówka w zależności od potrzeb. Jak będzie w praktyce? - jeszcze nie wiem. Te BEBECARY widziałam używane np. przez 4-9 m-cy za 1000-1400 zł razem z fotelikiem samochodowym.
i ma kilka fajnych udogodnień jak ortalionowa osłonka przeciwwiatrowa na nóżki - chowana w pałąku z przodu, osłona przeciwdeszczowa schowana w schowku w budce czy budka, która daje się naciągnąć z spacerówce aż do pałąka - co umożliwia osłonięcie np. śpiącego dzieciaczka przed deszczem czy ostrym słońcem.